Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: 2025, zárás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pajac: 27 ezer kilométerrel közelebb, mint átlagosan
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReJim
őstag
''az ingyenes játék írásával csak az a baj, hogy az emberi szervezet kicsit megsínyli ha évekig nem eszel mert nincs miből...''
itt gondolom nem arra gondoltál, hogy azért nem tudok enni mert olyan ''munkám'' lenne amiért nem kapnák pénzt.... ?
én valószínű hogy minimum még 4 évig jelenegi sulimban töltöm tanulmányi pályafutásomat, s onantól kezdve még tovább szertnék menni egyetmre, fő sulira.... de ez off
meg még a jövő... 
szóval mint ascii (
) is mondta, ez mellék ''állás'' lenne.. szabad időben.... -
escie
őstag
és akkor az az 1000 ember, aki mondjuk a kernelt hekkeli, az nem eszik? dehogynem, csak ez olyan mellékállás. az opensource fejlesztés tud így működni.
ajánlom figyelmedbe a Katedrális és a bazár című művet. ennek a könyvnek a hatására nyílt meg a Netscape böngésző, és lett mozilla.org. tényleg ajánlom ezt a könyvet, nagyon tanulságos...
de ezzel már messzire kanyarodtam.
igenis lehet kircsi játékot fejleszteni ingyenesen, lásd racer.
ennél jobb autó_szimulátorral_ nem találkoztam. igaz ez zárt, de linux/mac/win-re elérhető...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
itt gondolom nem arra gondoltál, hogy azért nem tudok enni mert olyan ''munkám'' lenne amiért nem kapnák pénzt.... ?
meg még a jövő...