Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kBagyula
senior tag
Sziasztok!
Nekem meg épp ellenkező lenne a problémám.
Összeraktam a napokban egy proxy-t itthonra a sok kacatból, IPcop van rajta tűzfalnak, de nem volt akkor idehaza csak a 80GB-os WD-m (erre telepítettem jobb híján).
Ma hazahoztam a kicsi öreg Seagate 850MB-os vincsim a melóból, és feltettem rá az IPcop-ot és a reboot után nem akar indulni merevlemezről a gép. (a 80Gb-os vinyó már nincs benne)
Ezt a írja ki jó sokáig és nem csinál semmit:
GRUB loading stage2...
kicsit később betölt még valamit, de ez inkább hibajelentés lehet.
Mi a gáz?
A telepítője honosított, a végén kiírja, hogy ha nem indul a rendszer akkor floppyról bootoljak, majd fdisk /mbr -el visszaállítja a MBR-t... kaptam a W98 bootdiskem és bebootoltam vele megcsináltam... Nem működik továbbra sem. Vagy esetleg a W98 bootdisk nem jó neki? Akkor esetleg más kellene neki?
Ez a proxy gépem konfigja: AMD 950-es Duron, ECS K7S5A Pro alaplap, 512MB SD, CDrom LG 52x
Látszólag kitűnő kondiban van, tegnap egész éjjel ment és ma is egésznap, sőt most is rajta kersztül vagyok, de nem szeretném a 2 hónapos 80Gb-os WD-m benne tudni hosszabbtávon.
Üdv,
kBagyula -
Flashy
veterán
win98 bootlemez, fdisk /mbr ez visszarak egy win98as mbr-t
xp-s mbr-t az XP helyreallito konzolja tud csinalni fixmbr paranccsal -
marcee
addikt
Áp! ez engem is nagyon érdekelne!
Múlt héten próbáltam egy korábban Suse linuxot tartalmazó vinyóra egy windows xp rendszert átmásolni partition magiic-kel. Bootoláskor linux hibaüzit kaptam, azthittem szétrobbanok.
Valami master boot record pucoló kellene.
Szerk: Köszi Out, ezt most megjegyeztem egy életre!
[Szerkesztve] -
ezekiel
aktív tag
Az lenne a kérdés, hogy hogyan lehet eltüntetni a boot managert! Formázás ill. particionálás nélkül?Mert ha lefotmázom a linux partíciókat ajkkor is megmarad!
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- iPhone 15 Plus 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest