- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pajac: tpm.msc
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kBagyula
senior tag
Sziasztok!
Nekem meg épp ellenkező lenne a problémám.
Összeraktam a napokban egy proxy-t itthonra a sok kacatból, IPcop van rajta tűzfalnak, de nem volt akkor idehaza csak a 80GB-os WD-m (erre telepítettem jobb híján).
Ma hazahoztam a kicsi öreg Seagate 850MB-os vincsim a melóból, és feltettem rá az IPcop-ot és a reboot után nem akar indulni merevlemezről a gép. (a 80Gb-os vinyó már nincs benne)
Ezt a írja ki jó sokáig és nem csinál semmit:
GRUB loading stage2...
kicsit később betölt még valamit, de ez inkább hibajelentés lehet.
Mi a gáz?
A telepítője honosított, a végén kiírja, hogy ha nem indul a rendszer akkor floppyról bootoljak, majd fdisk /mbr -el visszaállítja a MBR-t... kaptam a W98 bootdiskem és bebootoltam vele megcsináltam... Nem működik továbbra sem. Vagy esetleg a W98 bootdisk nem jó neki? Akkor esetleg más kellene neki?
Ez a proxy gépem konfigja: AMD 950-es Duron, ECS K7S5A Pro alaplap, 512MB SD, CDrom LG 52x
Látszólag kitűnő kondiban van, tegnap egész éjjel ment és ma is egésznap, sőt most is rajta kersztül vagyok, de nem szeretném a 2 hónapos 80Gb-os WD-m benne tudni hosszabbtávon.
Üdv,
kBagyula -
Flashy
veterán
win98 bootlemez, fdisk /mbr ez visszarak egy win98as mbr-t
xp-s mbr-t az XP helyreallito konzolja tud csinalni fixmbr paranccsal -
marcee
addikt
Áp! ez engem is nagyon érdekelne!
Múlt héten próbáltam egy korábban Suse linuxot tartalmazó vinyóra egy windows xp rendszert átmásolni partition magiic-kel. Bootoláskor linux hibaüzit kaptam, azthittem szétrobbanok.
Valami master boot record pucoló kellene.
Szerk: Köszi Out, ezt most megjegyeztem egy életre!
[Szerkesztve] -
ezekiel
aktív tag
Az lenne a kérdés, hogy hogyan lehet eltüntetni a boot managert! Formázás ill. particionálás nélkül?Mert ha lefotmázom a linux partíciókat ajkkor is megmarad!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- Bestbuy játékok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest