- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
barbikenje
aktív tag
A részleteket nem írtam, de ezek szerint a lappal is gondok lehetnek, mivel eddig nem volt egyáltalán húzva sem a memória, sem a processzor. Maga a rendszer elég ótvaros, hiszen az alaplap egy ASUS p3v4x egy 500-as Intel PIII procival, és benne csücsül négy darab 64 megás 100 Mhz-es ram.Ezeket az alkatrészeket itt vettem a PH!-n, és benne van hogy átb@sztak, vagy rejtett volt a hiba és maguk az eladók sem tudtak róla. A táp egy 300 W-os Codegen, ami igazából PIV alá való szerelésből lett kiebrudalva, gondoltam ezt a cuccot még megbírja. A memtest lefuttatása közben, mint írtam a 4-es pont, azaz a memory sizing (memóriaméretezés) közben körülbelül a 38. %-nál jelentkeznek a hibák, méghozzá nem is kevés, általában 282 és 4097 között ingadozik a szám, attól függően hány modul ül egyszerrre a gépben. A legjobb lesz, ha darabonként lefuttatom a tesztet...
Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nagy áramkimaradásokat okozhat az adatközpont-robbanás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest