Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz Synaptic #74896 üzenetére

Észre sem veszed, mennyi dologgal szembesült, de majd alkalomadtán már tudni fogod, hová kell nyúlni. ;)

Itt Mate alatt csak egy adaptive és egy nincs beállítás van a compositor alatt.

Akkor ne nagyon piszkáld, egy kompozitorra van belőve. Talán a Mint Mate és XFCE olyan, hogy több kompozitort is lehet választani, de nálad jobb is, ha nincs más opció, mivel többnyire vagy ez működik optimálisan vagy amaz. Sokan a compizt szeretik, mert igen látványos effekteket lehet vele bekapcsolni! XFCE-nél én is arra szoktam állítani, mivel azzal nincs tearing. Meg ezt az ablakkeret rugózást nagyon csípem, woobly windows vagy mi a neve.

Na várjunk csak! Pont linkelni akartam ezt a wooblyt, de inkább nézd meg az első képen, ott az opció, ahol váltani lehet a kompozitort! Window manager-nek írja, de az a kompozitor váltó! A Mate tweak menüpontba kell belépned, de ezt gondolom látod.

The NVIDIA drivers are now going to receive updates via the official Ubuntu software repository. So no need to add a PPA to get updates and more importantly, the NVIDIA drivers are signed (which is not supported for drivers distributed via PPA) so you can keep Secure Boot enabled. [link]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés