- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grafiqs
őstag
válasz
ngabor2 #1937 üzenetére
Amikor elhataroztam, hogy megismerkedem a linuxal, meg nem tudtam mekkora faba vagyom a fejszemet. Neki altam nagyon minimalis tudassal. De ejszakankent (meg neha nappal) 8-10 orakat, foglalkoztam vele, ugy egy hetig. Elolvastam mindent amit csak talaltam. Ha volt egy megoldando feladat akkor 2-3-4 helyrol is informalodtam, hogy hogyan s merre lehet a megoldas.
Ennyit a hozzaallasomrol.
Sipi:
Igen valoban nagyon sok mindent, meg lehet oldatni vele. En azt mondom, hogy lehet (sot tan biztosan igy van), de olyan alapveto dolgokban kepes volt hibazni ami mar kiakaszto volt. (Egy pl. hibernalas utan, ugy gondolta, hogy nincs a gepben halokartya. De semmilyen. Restart, device manager etc., de semmi. Live cd-rol semmi gond.) Na, itt lett vele tele a tokom, ugy hajnali fel 6 fele. Ugyhogy igen, valszeg frusztralt vagyok. Nemkicsit.
snowflake:
Allitasom fenntartom. Wines (Mac-es) szemmel nezve igen. Eletkeptelen, barmilyen alapveto (kikapcs, bekapcs) muveletnel tobbre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged