Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hadeska22: MSI Creator Z16 - szomorú konklúzió
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Nos, mint már le lett írva van már megfelelő topic, ezt zárom.
-
Miracle
senior tag
na várjál, most biztosan mi vagyunk a bunkók, és mi nem szeretnénk ilyenek lenni.
tehát:
MoneyM:
olvasd el a fórumszabályzatot, ebben benne van, hogy
-új topic előtt nézz utána, van-e már olyan
-az adott kérdést abban a topic-csoportban kell feltenni, ahová való
tehát mondjuk a radeon 9600as kérdésedet a videokártyák, megjelenítők topiccsoportban tedd fel, de mielőtt felteszedd nézz utána, volt-e már olyan topica(mert volt)
és STFF : Search The Fucking Forum
ha hasonló topicokat nyitogatsz, akkor hamarosan a következő kettővel is találkozni fogsz, gondoltam leírom ide neked(preventív jelleggel, nehogy topicot nyiss nekik):
STFW : Search The Fucking Web
RTFM : Read The Fucking Manual -
MoneyM
senior tag
Bocs mindenkinek! :U
Igaz hogy amit most kérdezek ki tér egy kicsit a témából
Sapphire Radeon 9600 tudom e tuningolni?
HELP
:)) -
Miracle
senior tag
vazze hülyegyerek van erről 1 hosszú topic, van vagy 20 topic hasonló témában, csak lezárva, és kb 15 sorral lejjebb is fut egy topic, amibe vagy 2 órája írtak utoljára, tehát még csak elő sem kellett volna venned a keresőt, csak 1 oldalnyi fórumtéma címét végignézned, mielőtt témát nyitogatsz feleslegesen.
-
MoneyM
senior tag
Senki nem segít nekem
:(((( -
MoneyM
senior tag
Mi a méleményetek a Mandrake Linux 10.0-ról?
[Szerkesztve] -
Miracle
senior tag
STFF
-
MoneyM
senior tag
Melyik linuxot telepítsem föl? (SuSE,Mandrake...)
Segítsen nekem valaki srácok
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest