- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Vertic
aktív tag
1) Manapság az autód is mindent megcsinál helyetted, és ha ledöglik esélyed sincs, hogy egyáltalán tudd, hova kéne nyúlni. Ez a számítógépekre is áll (mivel a bonyolultság egyre növekszik - oprendszerek terén is). Persze kezelési ismeretekkel kell rendelkezni, mielőtt nekiállsz használni, de nem mindegy, hogy ez mekkora ráfordítást igényel. Erről azt hiszem már írtam
Egy ilyen tesztre én is kíváncsi lennék azért :) (csak mert én nem tudom objektíven megítélni, hiszen wint sokkal régebben ismerem)
2)Nem. Én szívem szerint már most áttérnék, de majd akkor fogok, ha normálisan fel tudom rakni (a package leírásoknál nem 1 mondat lesz, ami elismétli gyakorlatilag a package nevét :) ), mindent tudok benne csinálni, amit akarok, és lesz egy normális help hozzá :) mert a man page-ek, és a howtok nem azok (bár utóbbiak kicsit jobbak)
Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Napelem
- Google Pixel topik
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
- Beszámítás! HP Elitebook 840 G11 14 FHD notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 256GB SSD Intel Win11
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest