Hirdetés
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
Aktív témák
-
Vertic
aktív tag
1) Manapság az autód is mindent megcsinál helyetted, és ha ledöglik esélyed sincs, hogy egyáltalán tudd, hova kéne nyúlni. Ez a számítógépekre is áll (mivel a bonyolultság egyre növekszik - oprendszerek terén is). Persze kezelési ismeretekkel kell rendelkezni, mielőtt nekiállsz használni, de nem mindegy, hogy ez mekkora ráfordítást igényel. Erről azt hiszem már írtam
Egy ilyen tesztre én is kíváncsi lennék azért :) (csak mert én nem tudom objektíven megítélni, hiszen wint sokkal régebben ismerem)
2)Nem. Én szívem szerint már most áttérnék, de majd akkor fogok, ha normálisan fel tudom rakni (a package leírásoknál nem 1 mondat lesz, ami elismétli gyakorlatilag a package nevét :) ), mindent tudok benne csinálni, amit akarok, és lesz egy normális help hozzá :) mert a man page-ek, és a howtok nem azok (bár utóbbiak kicsit jobbak)
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest