Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Shokkolo
üzenetére
Sajnos semmi beszólogatás nem volt avast oldaláról, így nem is arrafelé kanyarodtunk a hibakeresésnél.
Bedobtunk egy HD6950-es kártyát, mert rejtélyes fagyás volt a játék indításának a következménye (illetőleg winyó aktivitás volt a háttérben, de bill+egér használhatatlan volt és pl. a feladatkezelőben is szépen megállt az idő számolása), de ezzel a VGA-val is pontosan ugyanazt produkálta, így kezdtünk el más irányban tapogatózni.Beraktam avastnál kivételek közé a játék mappáját és ki is kapcsoltam teljesen az avastot, de amíg le nem szedtük a gépről megakadt az L2 indulása.
Természetesen az Intel HD4600 szépen viszi a játékot, így jól tippeltük az elején, hogy VGA-ra nem kell külön költenie, jó lesz az iGPU is.
-
AtHoS
nagyúr
Avast free van telepítve, nem tudom belezavarhat-e.
A rendszergazdás indítás nem is rossz ötlet, azt is meglessük, ha barátom hazajön a nyaralgatásából.Addig térképezem a problémát, hátha valami triviális dolgon csúszunk el.
Egyébként a játék indít valami videót az elején? Kérdeztem barátomat erről (én nem játszom L2-vel), de nem tudott érdemben nyilatkozni. Ugyanis codec pakkot nem raktam fel neki (VLC mellé nem kell).
Volt pár játék, ami problémázott hasonló tünettel indításkor codec hiány miatt, így esetleg még itt is lehet keresni a probléma okát. -
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Lineage 2 elfut egy i5-4440 GPU-ján?
Barátom panaszkodik, hogy most összerakott gépén, ha elindítja a Lineage 2 játékot még az indulás elején fekete képernyővel megáll és reset-elnie kell a gépet.
Javasoltam neki a legújabb Intel béta driver telepítését, de egyáltalán az Intel HD4600-as GPU képes futtatni a játékot? Azóta kiderült, hogy a béta driverrel is ugyanúgy megfagy a játék indítása.
Egyébként a gép tökéletesen működik, míg a játék elindításra nem kerül
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest