- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vnorbi
aktív tag
válasz
Reverting
üzenetére
Szívesen. A többieknek is, akiknek működött

Ha nem néztetek utána, innen van a kód (egy rövid Lightyear bemutató reklámcikk van az oldalon, a végén a kóddal):
https://taavi.golive.ee/promo-codes/
Gondolom, ennek a Taavi Ilves-nek is járt valami jutalom, amiért beírtuk a kódját.
Van egy másik is kód is ugyanitt, ami céges fiókhoz ad ingyenes devizaváltást, de szerintem az nem sokunkat érint. Igaz, én pont a devizaváltásban láttam a fantáziát, azért regisztráltam elsősorban, de az mégsem annyira baráti, mint gondoltam, viszont ezekkel az ingyen részvényekkel többet nyertem, mint amit a devizaváltáson terveztem.
-
vnorbi
aktív tag
válasz
Reverting
üzenetére
Megkérdeztem a supportot. Azt válaszolták, hogy azok jogosultak erre a bónuszra, akik még nem használták a Lightyeart. Gondolom, előbb kellett volna beírni a kódot, és csak utána beutalni rá pénzt, és akkor megadták volna.
Szerk:
Az is tisztázódott idő közben, hogy nem működik a meghíváson keresztüli regisztrációért járó 3500 HUF bónusz és a 10 USD-s promo code egyszerre. Elvileg ha előbb írom be a kódot a 10 USD-ért, és utána teljesítem a külső feltöltést a 3500 HUF-ért, akkor bukom a 3500 HUF-ot, csak a 10 USD-re lettem volna jogosult. A mostani árfolyam mellett a 3500 HUF a több, legalábbis én tegnap a 3500 HUF átváltása után 10,21 USD értékben tudtam vásárolni részvényt.
Ha volt, aki be tudta zsebelni mindkettőt, az hiba a Lightyear rendszerében, nem direkt adták

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Mini-ITX
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Thinkpad G3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Dell Precision 5511,15.6"FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest