Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
xDiVeR
csendes tag
Én most vettem egy LG P1 Express Dual gépet. Nagyon hosszú nézelődés után döntöttem mellette. Nem bántam meg.
Paraméterek:
Intel Core Duo T2400 1860 MHz / 1 GB RAM DDR2 PC4200 Dual / 100 GB HDD 5400 rpm
DVD+-RW Dual Layer / 15.40 '' WXGA (1280x800) / ATI Radeon X1400 128/512 MB
Azalia Hangkártya / LAN 10/100/1000Mbps, WLAN b/g / 56Kbps Modem
Portok: 3xUSB 2.0, VGA, PCMCIA, Firewire, TV-out
Kártyaolvasó: SD, MS, MS Pro, MMC, XD
Akkumulátor: 5200 mAh (Li-Ion)
Méret 358 x 262 x 32 mm
Tömeg 2.78 Kg
Billentyűzet magyar
Szoftver Windows XP Home magyar
Garancia 2 év
Szép igényes kidolgozás. Szuper jó billentyűzet, numerikus billentyűzettel! Csendes, de a hangszórója meglepően hangosan is szépen szól. Installálással kicsit szívtam, mert az előtelepített windows tetszett olyan nagyon, egybeparticionált merevlemezzel. Gondoltam feldobok egy XP Professionalt rá. Nem addig van az. A telepítő nem látta a vinyót. XP telepítő buta, meg régi, aztán nincs benne driver a chipstehez. Na próbáltam Nlite-tal integrálni a drivert, ami ment is, de valami nem stimmel az Nlite-tal magyar Windows-zal, mert nem bootolt be-> kékhalál. Na ekkor lemondtam az XP PE-ről, és feltettem a hozzá adott Home-ot. Ami persze gond nélkül ment. [OFF] Itt jegyezném meg, hogy a 21. században a Windows XP telepítője csak FLOPPYról hajlandó drivert bevenni. Röhej. Évek óta nincs floppym semelyik gépemben. De az elfekvő floppymeghajtómat XP telepítéskor mindig elő kell kotornom... Laptopnál meg semmi esélyem egy USB-s floppyval ugye. [ON]
Az LG szoftvertámogatása viszont példásan szép és jó. Minden drivert, utility-t egy program telepít. Egy hibát azomban észrevettem. Az energiagazdálkodást egy Batterymiser nevű programmal csinálja. CPU-Z -vel tesztelve a proci 997 MHz-n működött akár mit csináltam. Kilőttem a batterymisert, és lám terhelésre rögtön felugrik 1.86 -ra.
Szóval ez a Batterymiser nem tűnik működőképesnek nekem. A különbség jól látszott a super-pi -vel tesztelve. Batterymiserrel az 1M teszt 57sec. nélküle 33 sec.
(Találkozott valaki hasonló problémával?) (Bocs a sok rizsáért)
A Laptopot mindenkinek tudom nyugodt szívvel ajánlani, pláne hogy szerintem nagyon jó árban van. Ja, és sulinetben is kapható!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Tesla topik
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Spórolós topik
- OLED TV topic
- Diablo IV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest