Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
Aktív témák
-
fradi81
veterán
Ha a legújabb azureust használod, az is okozhatja
-
Shalala
senior tag
Az nem lehet, hogy a dc hasheli a fajlokat neha? Nalam akkor ugrik fel akkor 90-100%-ra is. Mondjuk nekem 1700-as celeron van jelenleg.
-
lrobertoc
tag
sajna nem tudom, mert egy pillanat az egész és nem tudom figyelemmel kísérni, hogy melyik alkalmazásnál ugrik meg
-
lrobertoc
tag
Proci teljesítménye jelentősen megugrik, kb 60 %-ra, vinyó nem dolgozik, McAfee personal Firewall és virusScan van telepítve, de előtte is csinált a rendszer ilyeneket, letöltés közben
-
lrobertoc
tag
Hello!
Van egy adsl 2Mbit/s előfizetésem, a problémám az, hogy letöltés közben szabálytalan módon megakadnak a programjaim egy pillanatra (főleg FlashFXP, BCDCC,bittorrent)), zenehallgatás közben ez kifejezetten idegesítő, A gép egy pIV prescott 3.2GHZ, Abit IC7-es lap hálókártya nélkül, a hálókártya valami noname alkotás,, et, hegy ez a gond, vagy esetleg beállítás??
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Ghost of Tsushima Director s Cut
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest