Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Aktív témák
-
effero
tag
botrány, hogy egy egéralátéttel mennyi gond van. én hagyományos szivacsos alátétet használok, és meg vagyok vele elégedve. biztos hogy nem vennék 6-10k-ért! inkább a combomat használom!
-
Anteris
csendes tag
egy sima A4-es lap is nagyon jó az egér alá - pláne a golyóshoz! - mert fölissza anedvességet és a dzsuvát ami az ember kezéről vándorol lefelé. Régebben állandóan egérgolyótisztítással kellett foglalkoznom, most meg már azt sem tudom utoljára mikor nyúltam hozzá.
-
Arnold2
őstag
Lenne egy kérdésem: az alu egérpadok milyenek? Olvastam ezt azt róla de inkább tőletek kérdezem! Hallottam azt is hogy a kéznek hideg meg nagyon csúszik!
Nektek mi erről a véleményetek?
[Szerkesztve] -
KERO_SAN
aktív tag
ms 1.1 optical+skatez, func surface 1030 - aki nem probalta nem tudja mi a kulonbseg;>
-
casenoid
tag
bevallom már én is megjártam egérpaddal, de anélkül is.
Kaptunk egy gyönyörű ihm-eset, és pont akkor próbáltam volna ki egy új optikai egeret. jó pár perc telt el mire leesett, hogy a padon megbolondult az optika. Fordítva is volt, sötét asztalon megbolondult, ott meg pont az egérpad segített :) -
simonzé
addikt
Az én A4Tech-es optoegerem sem szereti az asztal bútorlapját. Van viszont egy műanyag Autóklubos egérpadom, azzal tuti. Viszont ez az egérpad meg kerek, és könnyen lerántom róla a rágcsálót. Ez monyuk egy keményebb küldetésnél rosszul jön ki monyuk a GTA-ban.
-
BEE
addikt
Arról már írtatok hogy a piros alátét zavarhatja a színazonosság
miatt.
De a zöldet nem említettétek ami ellentétes szín,
és ilyen alapon tuti lehetne!
:DD
BEE -
sai
aktív tag
én is maradok loginál.. volt a4tech em is azzal az volt a baj hogy 1 ersöbb rántás és begajdult volt LG-ém az már nem annyira gajdult be.ez a logitech + semmenyire nem gajdul be akárhogy rángatom.neke eddig volt azstal + ez a huzott kicsit már ocska egér pad! :) asztalon is jól müködött csak nagyon kopott az egerm alja.de ha kidobom ezt az egér padot akkor szerintem nem fogk venni hanem én is kipróbálom ezt a fehér textiles dolgot.sok haverom csinálja és azt mondják hogy nagyon jól beválik.
-
Mosqu!to
addikt
nekem amin a legjobb volt az egy famentes karton szerű(szal nem ilyen baromi vékony) fehért lapon, amit az aztal széléhez celluxoztam.viszont evvel van pár gond: koszolódik, az embernek a játéktól izzad a keze ->kikopik -> időnként újat kell felrakni.
eddig amúgy volt nekem:
színes műanyag egrpad
szürke textil egérpad
fekete textil egérpad
ICEMAT hiperszuper egérpad
ezek közül egyiket sem szerette az egerem. hát ez van, az biztos h az MS-ek jobban bírják az egérpadot, de én akkor is maradok a logi-nál:) -
Mosqu!to
addikt
csak hogy ki ne lógjak a sorból: én is CS-zek:)
-
sai
aktív tag
én is cs zek! :D
egyébként optikai egérhez a fehér textil a legjobb.szóval szerintem a leg1szerübb ha veszel 1 lepedőt és azt teszed az egér alá. :D -
gabe_
őstag
Csá!
Semmi közük hozzá! Ha egérpadot kérsz, akkor adjanak egérpadot!
Esetleg tanácsot adhatnak, hogy optikai egérhez egérpad bla bla... -
Jester.c
aktív tag
Én a Datanettől kaptam olyan alátétet, amibe folyadék van ami ide-oda folyik.
A WOP35-ömet egyáltalán nem zavarja :)
ja és kábel van hozzá vagy 5m! -
alitak
senior tag
-
szucsi
őstag
nagy kövér off
Leszidtak egy kocsmában, mert söralátétet kértem sörhöz!
Azt mondták, ha alátéten van a sör, akkor nem csúszik olyan jól.
Azt nem tudom, hogy optikai, vagy golyós sör volt, de sárgán világított...
Wireless sör... madzagja se volt.
:DDD
/nagy kövér off
[Szerkesztve] -
tsello
aktív tag
Nekem sosem volt bajom az egérrel kábelével, igaz én rég láttam mert szépen rendesen el van vezetve.
-
hahaha
tag
En azon csodalkozom, h majdnem mindenki az optikai mivoltara koncentral az egernek. Sztem a vezetek is halal idegesito. 2 honap optikai + vezetek nelkuli egerhasznalat utan agybajt kapok, ha vki mas gepevel kell sokaig dolgoznom.
-
Latyakos
aktív tag
Nekem nagy méretű sötétkék sűrű textil padom van és az egerem imádja. :)
Csak koszolodik(sötétedik a textil) de egy kis áztatás, és jobb mint újkorában. -
tsello
aktív tag
Én pl. elég sokat CSzek (Counter Strike) és tudom milyen egy egérpaddal és anélkül.
1. sokkal pontosabb pedig 3 típusú fa asztalon is próbáltam már
2. nem fog fájnia csuklóm 6óra CS után sem
3. ha bekoszolódik, elkopik akkor 150Ft egy új
4. ha a pad kopik akkor az egér alja is kopik és olyan lesz mint a másik egerem alja, ami átvette az asztal alakját és ha egy másik sík terepre rakom akkor billeg. -
divot
veterán
Engem az éttermekben szoktak leszidni a pincérek rendszeresen, mert a zöldköretes ételek mellé, sőt, a túrós tésztához is kérek salátát. :B
-
tildy
nagyúr
Egyébként csak én vagyok olyan nemnormális , hogy fejjel lefele használom az egérpadot?:F LEgyenszó akár textilről, de műanyagról is.ÉS persze görgős egérnél ugyanúgy, mint optikainál.
-
-
tildy
nagyúr
Ti ennyit kiadtok egy egérre?
Nekem teljesen jó a noname rágcsálóm, és persze nem quakezek vele csak bw:D -
burgatshow
veterán
Nekem egy MX500-am van, és nem használok egérpadot mert idegesít! (lakkozott asztallap és nem hülyül be tőle, pedig a q3-nál kell rendesen rángatni :DDD).
A recés/bordás egérpadokkal nincs gond, de pl játékban (mondjuk ET sniper) pontosan kell célozni, akkor elkezd olyan 1mm ugrálni a cursor! Nekem ezek a tapasztalataim!
Bye
OFF
A csaj hülye! Ennyi!
ON -
shtml
őstag
''mert akkor kinyomtatnám és bevinném a csajnak hogy olvassa már el !''
Tetszett a csaj? Mert ha igen, akkor megértem, hogy újra látni akarod.
Ha viszont nem, akkor higgyen amit akar - mit érdekel téged? Miért töröd magad, hogy meggyőzd? Tanítsa csak meg a bolt áruismeretre!
Egyébként nekem is a finom szövésű textil jött be legjobban. Az asztallap sajnos nem jó, mert túl fényes és bezavar a csiszolatlan fa mélyebb erezete is. -
Barton
senior tag
A vásárlónak mindig igaza van !
-
Sick Boy
őstag
Hmmm.
Nekem is kényelmesebb egérpaddal. Optikai egerem van nekem is. Egyszínűt használok, sötétkéket. Soha semmi gondom nem volt.
Azért érdekes, hogy letoltak. Szemetek. -
szucsi
őstag
Nekem a cirmos macskám hátán is tökéletesen működött. :))
Rafinált dolog volt: macska a combomon, egér a hátán, egyszerre neteztem és simogattam a macsot.
Még dorombolt is a kis dög.
:DDD -
anulu
félisten
Én meg úgy döntöttem, hogy kipróbálom egérpad nélkül a fa asztalon, hátha nem fog ''elrohangálni'' a kurzorom... Az egérpadon van 3-4 vörös csík, és veszettül be tud hülyülni tőle. Értsd: megrántom bal fel, és jobb lent meg is találom a qrzort... :)
[Szerkesztve] -
quigon
tag
Nekem is van az optikai egérhez padom,sőt direkt ehhez van gyártva.Igaz nem szövet hanem valami kemény müanyag picit rücskös bevonattal.A golyós egér ezen nem is működne.Ja és nem egy szinű,igaz leginkább fekete,sötétkék és sötétzöld.1 fába b@sz a villám,a villám pedig fehér.
[Szerkesztve] -
tsello
aktív tag
Nekem a fekete fényes felületű fa padról mindig leesett a egér mert annyira csúszik, a pontosságot már nem is említem, DE amióta megvettem a világoskék színű textil egérpadomat minden problémám elmúlt és nem is rántottam le róla.
-
Kidus
őstag
Nekem is optikai van, és használtam is egérpadot, de leszoktam róla, mert játék közben mindig lecsúszott róla az egér :)
Ilyenkor kicsit ''sajnálom'', hogy lány vagyok, mert nem mondhatom azt, hogy: ehh, nőőők ;] -
tsello
aktív tag
Én is CSzek :))
Világos kék színű textil egérpad ( 150Ft)+ MX300.
Fekete és sötétkék egérpad nem jött be, egerem nem szerette. -
dain
tag
ez eleve komikus, hogy mi az, hogy egy eladó LEBASZ azért, mert VÁSÁROLNI akarsz valamit? főleg úgy, hogy látszik, hogy kurvára nem ért hozzá..
nekem is optikai egerem van és használok egérpadot, hogy ne nyomja az asztal a kezemet, semmi másért.. ezt a hülye p*csát :DD -
Thx1138Hu
tag
Sziasztok! A minap voltam egy boltban és venni akartam egérpadod az optikai egeremhez! elémraktak ilyen madaras meg ezer szinű egérpadokat , amik enyhén szólva gusztustalanok voltak! mondtam a csajnak hogy kösz nem kell mert nem néznek valami jól és nekem egy szinű kéne mert a sok szinű behülyiti az optikai egerem, vagy legalábbis nem lesz annyira pontos. Erre nekem esik a csaj hogy én minek veszek egérpadot optikai egérhez, mert ahoz nem is kell, és egyébként is az árt neki ! Hát hallotattok már ilyet??? Lehet hogy amikor Excelben dolgozok nincs különbség, de CS-ben igen is észrevettem hogy sokkal simábban mozog az egér ha nem az asztalon hanem egérpadon játszom!!!
De azért nem tudtok valami oldalt ahol leirják ezt, mert akkor kinyomtatnám és bevinném a csajnak hogy olvassa már el !
Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest