Hirdetés
Aktív témák
-
Tottu
senior tag
Szerintetek lesz fehér Karácsony?Reménykedek benne hogy lesz, mert már elég rég volt úgy igazán hó esés.Ha bár ha jól bele gondolok akkor tavajelőtt volt rendesen hó.
"A legnagyobb hiba, amit az életben elkövethetsz, az a folyamatos rettegés attól, hogy hibázni fogsz.“ - Elbert Hubbard
-
Bazsesz
őstag
Hóanyónak bevontálk az engedélyét, mert nyáron illegális szeszfőzdeképp üzemeltette a hócsinálót Így a válasz egyértelmű
Amúgy tényleg, idén alig esett hó. De sztem fehér karácsony nem lesz. Túl szép lenne, ha igaz lenne. Majd januárba kapunk havat.''Játék a szavakkal mintájára Dúd a betűkkel :d Előadja Bazsesz művészúr :)'' by Esmein
-
-
Latyakos
aktív tag
Azért észre lehet venni reggelente pesten is egy pár szem eltévedt hópelyhet amint komotosan aláhullnak az égből.
Kitartás, lesz itt még ebben az évben bőven hó, olvadó hó, sár...''Háborúzni a békéért olyan, mint szeretkezni a szüzességért''
-
lol
senior tag
remélem lessz, szal nagyon szeretem
minnyá jönnek fikázni, hogy van időjárásos topic meg milyen iqblaster meg mi az a hóó.... -
bbazsy
őstag
Lesz
Bash, felétek is ?..
-
Digital
addikt
Ültem a klotyón,és hallgattam a tv-t,ahol mondta a pacák hogy pár nap és itt a hó! A Mont Blan-on már 0,5 m friss hó van! De szép is lehet
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
Imy
veterán
Jo lenne, ha 25 fok lenne, s lehetne motorozni....
Aki havat akar, akarjon, en meleget akarok... -
Flashy
veterán
és vajon lesznek-e jövőre is fölösleges topikok?
-
Imy
veterán
Ne havat, hanem meleget csináljunk!
Nyáron meg hideget! -
faster
nagyúr
A hétcázát már az ikúbetyár topikoknak.
-
Imy
veterán
Motorozz konvektorral a az oldaladon, en inkabb a nyarat válsztom! )
-
B.Kox
tag
Nah én azért nagyon remélem hogy lesz hó. A Télnek nincs sok értelme hó nélkül, mivel alapjában véve egy szar dolog k hideg van, lefagy a kezed, folyik az orrod, stb... A hó az egyetlen jó dolog a télben! Ilyenkor szép a tály, lehet síelni szánkózni, seggencsúszni, vagy csak 1szerűen a meleg szobából nézni ahogy hullanak a pelyhek.
HÓ RULEZ!!!!!!!!OO =[][]= OO <---- Bayerische Kraft! BMW rulz! *** „Kizárt dolog, hogy magánemberek computereket akarjanak vásárolni, abból a célból, hogy azt lakásukban használják!” Ken Olson a DEC alapítója 1977-ben
-
Drótszamár
őstag
Hehe a Pilsi medencében már van kb 1,5 centis lepel. (ráesett az ónos esőre).
( 2b || !2b ) az itt a kérdés...
-
Den
veterán
hú bakker ezért topicot nyitni. gondolod itt vki megjósolja majt tutira? és ha azt mondom lesz? akkor mi van?
topicot bezártamwww.simson4t.hu
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest