Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Aktív témák
-
talina
csendes tag
MeaCulpa kedves Naplóm,
eltelt már egy fél hónap és még semmit nem jegyeztem le neked és az utókornak. Szánom-bánom bűnömet és most igyekszem pótolni...
Január 5-én modell voltam. Igen, nem félrehallás, elütés vagy szivatás. Modell voltam. Sőt Wera is.
Nyugi, nem fogjuk bájainkat a nagy nyilvánosság előtt mutogatni, hogy jót röhöghessetek, csak a kezünket adtuk kölcsön két kézápoló tanulónak. A nagynéném, Erika barátnője fizetett be egy OKJ tanfolyásra és minden szombaton kell neki valaki - jó esetben -, akin gyakorolhat. Miután Hugin láttam, hogy Gyöngyi nem reménytelen eset, gondoltam, miért is ne! Pénteken hívott, hogy az egyik ismerősének nincs "modellje", kölcsön tudnám-e adni a félpár kezem. Ekkor jutott eszembe Wera. Szóval szombaton reggel 9-re mentünk. Épp folyóügyeimet intéztem, miközben hallom, hogy a kint várakozó Werát megszólítják műkörömépítés ügyében kérdeztek tőle valamit. Erre lányos zavarában közölte " Nem tudom, én modell vagyok!" - hát ezt hallva szó szerint pisiltem össze magam, drága Wera, akire 3 nő mell-adagját osztotta a Sors!!! Na meg Rólam nem is beszélve! Ráadásul beugrott a Liliomfi egyik jelenete, amikor Dajka Margit közli a liliomtiprás ügyében nyomozó gróf kérdésére (Mit jelent az, hogy ladikon erőszakot alkalmazván...), hogy "Azt én nem tudhatom. Én még lány vagyok!" Na mindegy, lehet, hogy ez csak nekem humoros, de már ezért a nevetésért megérte elmenni!! Köszi W!
A kezeink túlélték, Mi jól szórakoztunk, csak most gépelni nehéz!Kis családunkban az újdonság, hogy Réka legalább is jelét adja annak, hogy szeretne megtanulni beszélni. Próbálkozik a kisasszony, de beszéd helyett sokszor még inkább activityzne. Legújabb próbálkozások: sál, papa(amit csak nekem mond), nem.
Vezetni is voltam ám! Az oktatóm nagy bánatára! Általában esténként, sötétben tudok csak menni a család miatt. Végre az utolsó előtti óráról úgy jöttem el, hogy na, végre jól ment. Az utolsóra, szombaton és világosban már úgy mentem, hogy ugyan, király vagyok! Hát persze, hogy úgy bénáztam, mint még soha. Ráadásul a vezetőscipőmet, aminek jó vékony, hajlékony talpa van, Panka megkóstolta. ezért egy sportcipőben voltam, ami nagyon zavart. Nem éreztem a pedálokat, a gázpedált pedig sokszor úgy nyomtam, hogy elinduláskor csak úgy kilőttem a lámpánál. Naggyon béna voltam aznap, a végére már jól ment, de a tanár úr biztos öregedett egy fél évet másfél óra alatt. Na, lesz ez még így se. Ja, majd a vizsgán!
Egyébként igyekeztünk jól kihasználni a havazást: szánkóztunk, hóembert építettünk, sőt még kaptunk 27-es és 23-as korit a gyerekek lábára, úgyhogy szerintem ki is próbáljuk most hétvégén. Norbnak sajna nincs korija, de azt mondta, hogy nem bánja, jobb szeret biztos lábon állni a jégen, cipőben. Hát, kíváncsi vagyok!
Most szombaton Maruszéknál (Norb anyukája) találkoztunk Sameszékkal (Norb öccse és barátnője), akik mesélték, hogy belevágnak a lakáshitelbe, sőt nagy örömömre még Hugiék lakása is érdekelné őket. Jó lenne, meg nem is. Ilyen fokú közelségből még akadhatnak problémák, nem? Bár Julcsi állítja, hogy örülne, ha egymás mellett élnénk! Majd meglátjuk!
Aktív témák
Hirdetés
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ubuntu Linux
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nyugi, nem fogjuk bájainkat a nagy nyilvánosság előtt mutogatni, hogy jót röhöghessetek, csak a kezünket adtuk kölcsön két kézápoló tanulónak. A nagynéném, Erika barátnője fizetett be egy OKJ tanfolyásra és minden szombaton kell neki valaki - jó esetben -, akin gyakorolhat. Miután Hugin láttam, hogy Gyöngyi nem reménytelen eset, gondoltam, miért is ne! Pénteken hívott, hogy az egyik ismerősének nincs "modellje", kölcsön tudnám-e adni a félpár kezem. Ekkor jutott eszembe Wera. Szóval szombaton reggel 9-re mentünk. Épp folyóügyeimet intéztem, miközben hallom, hogy a kint várakozó Werát megszólítják műkörömépítés ügyében kérdeztek tőle valamit. Erre lányos zavarában közölte " Nem tudom, én modell vagyok!" - hát ezt hallva szó szerint pisiltem össze magam, drága Wera, akire 3 nő mell-adagját osztotta a Sors!!! Na meg Rólam nem is beszélve! Ráadásul beugrott a Liliomfi egyik jelenete, amikor Dajka Margit közli a liliomtiprás ügyében nyomozó gróf kérdésére (Mit jelent az, hogy ladikon erőszakot alkalmazván...), hogy "Azt én nem tudhatom. Én még lány vagyok!" Na mindegy, lehet, hogy ez csak nekem humoros, de már ezért a nevetésért megérte elmenni!! Köszi W!