- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
huszkab #16293 üzenetére
Nekem hamar kihozta a futár, csak pislogtam. Viszont nem kapcsolt be, se kép, se hang. Kisebb szívroham rámjött. Aztán gondoltam, hmm, gyári új gép, valszeg az akksi nulla csak. Ja, így is volt.
Töltőre dugtam és magához tért, azóta kifogástalan. Se pixelhiba, se durva kijelző háttérfény-egyenetlenség anomáliák, se semmi, szóval kb. most is visszaküldhetném, de marad.
Egy BIOS frissítést érdemes eszközölnöd majd, illetve minden driver feltétele után ha max fps-t akarsz játékokban, külön ezt beállítani az nVidia vezérlőpultban, a power options környékén, akár globálisan, akár egyenként, programonként, mert alapból közepes fps-t hoz a gép és csak pislog az ember, miért van játék alatt 40%-on a GPU és 60%-on a CPU, amikor mehetne jobban is. Persze fps így is van, van, ahol ezt a kellemes üzemmódot meghagytam, nem száll fel helyből a vas, de CS alatt minden fps kell, ide átállítottam performance mode-ra, na akkor csutkán hajt mindent.
Sztem nem fogod bánni. Gondolom az i7-est rendelted (i5 is van Ti-vel, amúgy tök combos proci az is már).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB akku: 100% (35 ciklus) garancia: 2026/10
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- MacBook Air 2020 13" M1 8GB 256 GB SSD 2028/01-ig garanciával
- Asus vivobook pro 15
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged