Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
glutamin
őstag
"Metált, bírod?"

-
glutamin
őstag
A valós életben a doki az asszisztens férja, ha jól tudom.
-
Chaser
legenda
A témához nem szervesen kapcsolódóan kérdezni/mondani valamit..mint pl ez
Mikor írod a szöveget alapból "témaba vág"-on van, ha offolsz, akkor rákattintasz az "off topic"-ra, és kiszürkül amit íraz, ha leütöd az entert, ezzel jelezvén, hogy off. De én nem offolok..éljen Emese 
-
Chaser
legenda
Sztem jó ez a reklám, én sokat derültem rajta, a család nevében mondhatom: Köszönjük Emese

-
örigöri
csendes tag
Na ná! A doki az örök befutó. Amúgy nem kell leadnia 30 kilót!
Ő csinos -
örigöri
csendes tag
Jó jó Emese már fogalom.
bár abban egyetértek, hogy az intenzitása ahogyan nyomulnak vele már visszatetszést kelt bennem. Ha nem jönne mindenhol szembe velem talán jobban viselném, de így fennáll a veszélye, hogy egyszerűen rá unok. Az előző kampányuk már nekem kezdett kicsit erőltetettnek tűnni, de ez a második turnus egész jó. Még. Az viszont nem tetszett, hogy Emesét már nem túlbuzgó ötletekkel teli figurának állították be a végén, hanem egy teljesen lökött nőnek. Ahogy a pitében "sztifler" a nagy dumás csajozógép a végére egy elme rokkant lett. 
-
Kaffka
újonc
hello!
hát nem tudom, nagy kampányba kezdtek a bankok - totál arculatváltás új hitelfeltételek miegymás, a bb bank azért tetszik, mert egy elég sokáig futó reklámkampányt visz végig és voltak benne poénos részek, bár már eléggé megterhelő , hogy ahova nézek mesikének a bárgyú arca köszön vissza- de ezt a fajta aktivitást már megszokhattuk!

-
örigöri
csendes tag
válasz
glutamin
üzenetére
Üdv ha már így felsoroltad a lehetőségeket említenék egyet amit ha meglátok már fintorgom is. A banknak nem jut a neve az eszembe
, viszont öltönyös és kosztümös névtáblás bankárok segytenek a delikvenseknek beköltözni, vásárolni, stb. Rémesen bárgyú. Az OTP pedig lufis lakáshiteles reklámmal nyomult úgy emlékszem. Na az sem volt túl értelmes... Nyuszómuszó még vicces volt az elején az anyóssal azt szerettem, de most már csak simán reklám, nulla poén.
Viszont a Mátyás király, és Kolumbusz bejön
-
glutamin
őstag
Erről van szó. Emesés reklámok jelenleg jóval ötletesebbek és viccesebbek a konkurenciánál. Még a Raiffasen egy időben egész jó volt, de kevés most az új. K&H teljesen fantáziátlan, CIB -e egyik másik egész jópofa lett, OTP- ilnye reklémra nem is emlékszem (hírdetik egyáltalán magukat?), Erste - nekem nem tetszik a Kolombusz meg Mátyás király sem

-
Kaffka
újonc
Én megmondom nektek mi van. Emese egy jól elkapott karakter, mint Magdi néni a barátok köztből. Mindenkinek van róla véleménye, és ez nagyban köszönhető az őt alakító színésznő hatásos játékának. Amúgy meg jobb, mint a többi, hát gondoljatok már bele, a többi bank próbálkozik nyuszó-muszóval, meg az idióta állatorvossal, kell az vkinek?

-
glutamin
őstag
"Metált.. bírod?" én ezen fél órát fetrengtem a röhögéstől

Egyébként meg nem hiszem, hogy jelentős lenne a reklámértéke, hogy nyílt itt egy Emese fórum.
-
Gambit
őstag
Igen, de azért a ph! már jó ideje nem csak számtech fórum, ezt gondolom pont neked nem kell magyaráznom.
Rákerestem pl. a befektetés szóra, és voilá. Meg amúgy is, nagyon kicsi energiabefektetéssel, tök ingyen reklám. Integrált marketing kommunikáció.Szerintem egyre gyakrabban fogunk találkozni ilyen gerillamarketing fogásokkal a jövőben.
szuszikaa: Mi regelés után nem ilyen hsz-eket nyomtunk ám. És nem fizettek érte.

-
Integra
titán
lehet, bár az, hogy egy számtech fórumon csinálnák ezt, azért vicces...
mintha innen a sok tinédzser futna hozzájuk lekötni a nem létező pénzét meg hitelt felvenni..
de az is lehet, hogy nagy már a nyomás ezeken a papírmenedzser gyerkőcökön
de volt ilyen valamelyik igo vagy talá a tcm topicban?
az vicces volt ahogy kikelt magából, mikor védte aznapi reggel, előtte nulla hsz-szel a szart..
-
Gambit
őstag
Ezek szerintem kivételesen nem skizo hülyegyerekek, hanem marketingesek. Kicsit furcsa, hogy csak itt ténykednek, 1-1 benyögéssel. Mintha upolni akarnák a topikot, és mindig akkor, amikor egy új spot jön ki emeséből. Ingyen felület.
Csak az a kérdés, hogy az ügynökség emberei, vagy az ügyfélé.
-
lúzer
veterán
válasz
szelidorzo
üzenetére
1×re 2 élvezet?

-
kariad
senior tag
Én imádom a lelkes Emesét, a fönőkömet is így hívják!

-
concret_hp
addikt
multkor láttam valami lelekes emesés reklámot, aszittem sírva fakadok 
-
glutamin
őstag
Papagájos reklám? Vélemények?
-
stangli
senior tag
Emese meghozta a várt gyümölcsöt a Budapest Banknak, amit el is kezdtek aratni
[link] -
Makaveli
senior tag
válasz
szelidorzo
üzenetére
Hát én megnéztem az iWiW-es adatlapját, hát mondhatom egyhangúan, szerintem, hogy egy szörnyen csúnya nő...
-
szelidorzo
aktív tag
Elég alacsony lányka ez a "Lelkes Emese", de fején egy söröskriglivel lelkesen leápolhatná lelkes testrészem, s a lelkem sem fájdulna meg bele.

Új hozzászólás Aktív témák
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De mondjuk ahhoz képest ügyesek voltak.
Mikor írod a szöveget alapból "témaba vág"-on van, ha offolsz, akkor rákattintasz az "off topic"-ra, és kiszürkül amit íraz, ha leütöd az entert, ezzel jelezvén, hogy off. De én nem offolok..éljen Emese 

Na ná! A doki az örök befutó. Amúgy nem kell leadnia 30 kilót! 
, viszont öltönyös és kosztümös névtáblás bankárok segytenek a delikvenseknek beköltözni, vásárolni, stb. Rémesen bárgyú. Az OTP pedig lufis lakáshiteles reklámmal nyomult úgy emlékszem. Na az sem volt túl értelmes... Nyuszómuszó még vicces volt az elején az anyóssal azt szerettem, de most már csak simán reklám, nulla poén.
Rákerestem pl. a