- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanchez638
addikt
válasz
MasterDeeJay #5 üzenetére
Sima NearLine lemezekre gondoltam. Ezek 4-5 tányérszám felett vannak. Talán a nagyon nagy lemezeknek van jó áruk, de oda meg olyan vezérlő is kell. És csak ismételni tudom magam, 3-4 lemez és a vezérlő 50-60w-ot is eszik üresben. És ha használod, akkor meg feljebb megy. Viszont a minőség miatt sokkalta tovább bírják, de cserébe hűteni kell.
Sima Kb. 4TBig pár ezer forintos tétel a mai napig. Mondjuk ha nem zavar a hangja és van külön helyed rá..
#10Candy: Voltak már lemezeim, sőt van még scsi lemez is elpakolva. De Maxtor DM8-9 mellett nőttem fel.
-
Pikari
veterán
válasz
MasterDeeJay #5 üzenetére
Ja az SMR vinyók szörnyűségesek, ráadásul nem csak a sebesség, hanem ha rossz szektorok kezdenek képződni rajtuk, könnyen elpusztulnak. Vannak manapság aprón 10tb vagy afölötti héliumos sata vinyók csökkent kondícióval. Na azokkal nekem nagyon pozitív tapasztalataim vannak, 10k/db körül lehet találni a csökkent kondíciójú példányokat, eddig 3 ilyet vettem, egy döglött, kettő azóta is megy (már kb 2 éve). Igaz, nálam kb nyugdíjazva vannak, nincs rájuk sok írás, vagy olvasás, csak pörögnek, időnként egy virtuális gép van elindítva róluk, vagy egy nagyobb AI model, esetleg VHS digitalizálásnál vannak megröfögtetve komolyabban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest