- A HyperOS 2.0 egyik legnagyobb vizuális újdonsága!
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- leslieke farmerzsebe
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz HUN_Sector #84635 üzenetére
Igen, emlékszem.
Ha ilyesmi készletről van szó nem is nagyon merném megvenni így. Nálam a kovácsműhely volt anno bontott, az nem kritikus ilyen szempontból de nyilván azt is végignéztem zacsira ha már a doboz bontva volt.@Crus
Inkább csak poénként írtam. Amúgy semmi extra nincs ebben, hogy ami magas áron nem érdekes az jóval olcsóbban már az. Szeretjük a Legot, nagyon egyikre sem mondanánk azt, hogy bottal se, ha ingyen adnák...
Én különösen mindenevő vagyok, már jó párszor írtam itt, hogy ami jó néz ki, technikailag jó az sajnos beragad nálam témamentesen. Ha már botanikus kert, a saját példám: már rég itthon az első doboz 2 fiúval akikre aligha tudnám rásütni, hogy érdekelte őket... bár nyilván bármit összeépítenek. És feleségemmel aki beolvasztaná a világ összes Legóját.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vírusirtó topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A HyperOS 2.0 egyik legnagyobb vizuális újdonsága!
- Okos Otthon / Smart Home
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Hecht GG 950 aggregátorok
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- OWON SPM6103 programozható tápegység (0-60V/0-10A) és multiméter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest