- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- SSD árfolyam
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
hulp01
senior tag
válasz zbundy #28461 üzenetére
Anno volt erről vita itt a fórumon. Szerintem a Lego elrontotta az előrejelzést, mások szerint meg direkt fogta vissza a kínálatot, de a lényeg az, hogy túl keveset gyártottak. És mivel elérhetetlen volt az ára ellenére is ez még jobban hajtotta a hype-ot az egész körül.
Szerintem ezzel a fokú elérhetetlenséggel potenciális vásárlókat is vesztettek. Lehet, hogy van aki a hype alatt vett volna, de akkor nem volt elérhető, most meg higgadtan átgondolva belátja, hogy nem biztos, hogy kell neki 800 EUR-ért egy halom műanyag. Kicsit magamat is ide sorolom, mert bár eredeti áron semmiképpen nem vettem volna, de most már leárazva sem valószínű. De a megjelenés évében karácsony körül akcióban sanszosan vettem volna. Így a Lego spórolt nekem egy zsák pénzt, amit persze úgyis meg fognak kapni, csak más készletek után.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest