- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
Szabip #17467 üzenetére
nem 1980-ban élünk, hogy így kelljen szarakodni.
ott az 5000+ darabos nebulon, hónapokig tartana...munka, család mellett nincs erre időm.
...és eddig működött, miért visszafelé fejlődik??
az meg hogy spórolok pár ezret egy 200k-s mocnál nem érdekel, főleg hogy amennyi idő elmenne azzal hogy manuálisan szarakodok, ha abban az időben inkább dolgozok, többet keresek mint amennyit spórolnák... -
atus72
őstag
válasz
Szabip #17467 üzenetére
Van a Bricklinknek adatelérése is, némi programozással lehet azt is használni, legalábbis fél éve
még ment
Hogy mennyire szeretik ezt hogy használod azt nem tudom de nem nagyon érdekelt amikor csináltam.
Egyébként maga a probléma az elég összetett, nevzetesen hogy van egy alkatrész listád amit be akarsz szerezni és vannak az eladók és találd meg a legoptimálisabb (legolcsóbb/legkevesebb eladó) beszerzést, pár napig gondolkodtam rajta de feladtam hogy írjak ilyet. A probléma ott kezdődik amikor azt is vizsgálni kell hogy több helyről jöhet ugyanazon elem mivel nics az egyik eladónál sem elég darab de súlyozni kellene azt is hogy egy drágább helyről rendelsz mert ott a listádban szereplő több elem is megvásárolható és a szállítási költség miatt optimálisabb, viszont a szállítási költség mint info az szöveges formában van csak jelen és eladónként teljesen eltérő, szóval felejtős lett a dolog, de ha valaki tud rendes algoritmust erre a problémára az ne tartsa vissza magából az infót!
Ami van beépített ilyen funkciója az már fél éve is elég érdekesen működött ezért is fordultam a "manuális" irányba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest