- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
access_denied #22254 üzenetére
ilse a délinél pesten
és biztosan jól fogsz járni mert nekem az öreg odaadta a rendőrt is a teljes sorozathoz
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
adalbert1 #22240 üzenetére
ja, láttam én is, nagyon vicces, mert elfogyott, már 2-3 napja tuti , irtam is a postba, hogy viccesek vagytok nagyon...
max a hivatalos boltokban lehet még, de ugye az bécs legközelebb, vagy a store-ban árulják majd valamennyiért, vagy neaggyisten ajándékba lesz ott is, de az is sanszos, hogy minimális darabszámban.
-
LÁZ
Topikgazda
aszongya a májusi naptár, hogy
Jana?
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
b12gege #22205 üzenetére
nekem sem adja hozzá, fel kell hívni őket, mert a hulkbuster-hez sem adta nekem a limitált képet, de aztán írtam nekik, és küldtek 1et külön, szóval simán lehet a rendszer parája.
@lm83: üdv, a klubban, bricklinken a magyar eladókra rá tudsz szűrni, de nekik általában 'online' készletük van, szóva nem tudsz elmenni, megnézni személyesen, persze vannak kivételek. Viszont érdemes nézegetni a fészbukos csoportokat (lego garázsvásár, lego adok veszek stb), mert ott általában olcsóbban találni jó minőségű ömlesztett pakkot, meg úgy kb minden mást is
-
LÁZ
Topikgazda
brümm brümm
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Retekcloud #22147 üzenetére
azért ez igen kis százalékban jellemző csak, ha írsz nekik, valószínűleg kicserélik, ilyenen nem szoktak problémázni...
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
b12gege #22113 üzenetére
így minden nélkül sztem 50k lehet a reális, mert ugye útmutatóval-dobozzal-jobb állapotban 100k felett mennek ezek a bogarak. Értéknek így is érték, de 50nél többet sztem nem nagyon ér.
ps. opció, hogy kicserélgeted a színhibás elemeket, vadászol egy manual-t legalább, vagy ha találsz dobozt is, és úgy többet lehet elkérni érte.
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
gyanúsan május 4
-
LÁZ
Topikgazda
na, kié lett a 30k-s 6399?
#notmine
-
LÁZ
Topikgazda
szép ótó
ps. a 7en túlestem végre a szükséges térdműtétemen, úgyhogy bár már itthon, de leginkább read only-ban, amíg segítség nélkül nem megy a wc-re járás
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Sirandrish #21841 üzenetére
a cégnél nincs egy nyomtató?
-
LÁZ
Topikgazda
ajándék nyúlbéla 10k után a sah-ban
@Jana: egy falconos vip kártyát nyomtassá
-
LÁZ
Topikgazda
április 2-22, meg jön vissza a DarthVader pod is
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Ereshkigal #21637 üzenetére
az csak olaj a tűzre
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
Marvel promók 3.ától elvileg nálunk is
ajándék röpcsi 20k felett
7k felett HulkBuster színes print, a fekete fehér változat pedig jár a big one HulkBusterhez.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Retekcloud #21549 üzenetére
biztos piackontroll van
, de fészbukos csoportokban már bőven akadnak nemlegos beszerzések 220-230 körül.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Sirandrish #21443 üzenetére
ha nem vigyázunk, még utol is leszünk érve
-
LÁZ
Topikgazda
április, 30 ojró
következő minifig széria, asszem vótmá', viszont plusz info, hogy a rend éber őre lesz a limitált ezek közül, egy 60as dobozban elvileg 1 lesz csak belőle.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
unclefucka #21236 üzenetére
-
LÁZ
Topikgazda
ha nem vót még,CAT 434E
ps. Thumbler tulajok készülhetnek az offisöl power functions kit-re
-
LÁZ
Topikgazda
kikerült a galaxis leggyorsabb tragacsa
-
LÁZ
Topikgazda
Bréking...Mán van ladik az üvegben
-
LÁZ
Topikgazda
2018-02-04 05:00 , vasárnapi logout korán kelőknek
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Freddy76 #20907 üzenetére
no, nehogy asziggyed, hogy ignoráltam a választ, nehogy kiderüljön a sötét igazság
szóval szerettem volna hamarhamar összerakni, de úgy jött ki, hogy sok időm nem volt rá, igy 2-3 óra/nap volt a menet, így viszont egyáltalán nem volt unalmas, meg ilyenek. Ahogy emlékszem a 10030ra ott is ez volt, de 3 nap után volt egy 10 órás etap egyben, valszeg itt is ment volna, de vhogy erre álltam be, és élveztem végig.
A vázat is, a bizbaszországot is, a felépítmény viszont nem egy stabil cucc, de ez nem is játszós készlet, 'rakd össze, aztán nézzed, hogy mit raktál össze'. Ezt leszámítva nekem adja, persze elsőbálozó vagyok, nincs meg a 'most már' első kiadású, gyanítom sose lesz meg, leginkább az ára miatt.Ezt sem fogom eladni, max ha nagyon nagy szarban leszek, vagy esküvő lesz, akkor lehet röpül a 10030 is (Redbull már dörzsöli a tenyerét
). Még a dupla műszak is működhetett volna (4-5 óra/nap), én mondjuk elvileg fan vagyok, bár még nem vallottam be magamnak, mert azért vannak más cuccaim is, mint star wars, de arról nem tehetek, hogy legoéknál ezen a vonalon vannak jó cuccok
. Tudom, kezdjem el a modular vonalat
.
A lényeg, hogy nekem bejött , a bizbaszjaival együtt.
-
LÁZ
Topikgazda
1/8 3599 elem, augusztus 1.
-
LÁZ
Topikgazda
Lego old school logisztika az évforduló gyanánt
ps. sajnos fészbukos a link, máshol nem találtam meg
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
balint82 #20872 üzenetére
tisztában vagyok vele, és itt is elhangzott párszor, nekem sajnos-nem sajnos csak negatív tapasztalatom van a céggel (vezetőséggel-alkalmazottakkal egyaránt, persze kivételek mindig vannak)
így én inkább veszek a legotól olyan készletet a pontjaimból, amit esetleg továbbadok, az ajándékot meg megtartom, vagy akármi.
ha meg neaggyisten nem kell semmi (ntom lesz e olyan
), akkor még mindig ott van az akármelyik fészbukcsoport, 7-8k-ért már kifogható, meg oda is adják, mert valljuk be, a semmire a 7k is elég jó pénz, adott esetben
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
heppi börszdéj
-
LÁZ
Topikgazda
ps. minifigek adják
-
LÁZ
Topikgazda
Bréking: kockashop-nál akciós a falkon
, 270ért
ps. ezek szerint nem ment el 1 sem 330ért, vagy csak szabadulni akarnak tőle
-
LÁZ
Topikgazda
IDEAS SPACE építőverseny az arra fogékonyaknak, LDD-ben, február 9-ig lehet kattintani.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Ereshkigal #20493 üzenetére
yip, 250re van írva
-
LÁZ
Topikgazda
#napifalkon
back in stock
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Mahrenburg #20466 üzenetére
nem is értettem miért nem működik
-
LÁZ
Topikgazda
azt elmondaná vki, hogy hogy a rákba került elő már a fészbukon a január végi ajándék évfordulós készlet....persze tudom nyíregyháza, meg minden, de azért kétlem, hogy ott már tele lenne vele a bolt..
-
LÁZ
Topikgazda
akko ígymaradt
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Novics #20240 üzenetére
már azon gondolkoztam, hogy az évfordulós ajándék készletből kell belerakni a black sea barracudát, már ha egyáltalán megveszem a palackos készletet ilyen formában, de mivel a linkelt kép sem volt hivatalos, simán lehet, hogy alakítanak rajta, de valszeg január/februárban kiadják.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Freddy76 #20186 üzenetére
a kérdés az, hogy mennyire nyugtassalak meg, hogy nemfrankó
mivel első bálozó vagyok falcon ügyben, így csak a második után tudnék érdemben nyilatkozni
, mondanám, hogy kérdezzük meg RedBullt, de ő elhullott, mert az elsője dobozban van, másodikja meg még nincs (asszem)
.
nekem a 10030-al se volt semmi bajom, pedig az is vázra kasztni, aztán bizbaszokból áll, ott talán csak sok volt az utolsó 10 órás etap egyben, mert nem voltam túl kipihent akkortájt, úgyhogy azt mondanám, hogy bejön a falcon, mert 'vázra kasztni, aztán bizbaszok', tény, hogy kb másfélszer annyi elem, így bizbaszból is több van, már csak a kinézete miatt is, de továbbra is adom a cuccot
.
@RedBull: tán jan28-feb14ig, februárban is lesznek csinos ajándékok, egy napraforgó, igaz ahhoz friends-es cucc kell
, meg egy kutya a kutya éve miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nők, nőügyek (18+)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- És milyen illatú legyen a készülék?
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- Milyen notebookot vegyek?
- Exkluzív órák
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor MagicPad 2 / Fekete / 256 GB / 12GB RAM / csak Wifi / 2 év gyári garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest