Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz
Agent Smith
üzenetére
HI!
nalam lelezzik egy 15-os 1600*1200-ba csak van hozza sajnos egy laptoty is:-))))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
válasz
óóó Zsanett!
üzenetére
Hi!
Zsanett eddig esz ma mindehol elmondtatd, de amire megkertunk hogy kisse konkretebb dolgokat is irj arrol eg szot sem!!! Akkor legyszi eyg kicsit reszletesebben.......
Mert ha igaz amit itt az egyik kollega irt, hogy mindenfele muszaki adat ellenre az meg mindig tn+film-es akkor asztan nem tom hova dicsergessuk annyira!!!:-((((
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Vegyuk ket reszre!
CRT
17 - Ha nem vagy nagyin haklis a kepminossegre akkor a Samsung 765MB-nak egy szavazat /sajnos df mar nincs/! Ha igenyesebb vagy egy kicsivel akkor a racsosok kozott kell szetnezni, itt igen jo ajanlat a Sam 757NF, Sony G220 /ujabban 250 talan/ de az nem annyira arertek bajnok mint minoseg:-))))/ esejjes versenyzo a nec 791 szinten nem arbajnok de qva jo kepe van /g220-at megeszi/
19 - HAt jo kerdes amiket szeretek azok mindenek csak nem ar ertekek, de ajanlom a samsung 957nf es a sony g420, iiyama 454pro ellenben akar meg nem is tul draga
22 - imadom a iiyama 512pro-t mind ket valtozatban ez se ocso
TFT
15 - sajnos gyakorlatilag mind tn+film es ezzel szerintem mindent elmondtam
17 - nem tok ar ertek bajnokot, az esejjes acer 732-rol azt mongyak, hogy az gyari adatok ellenere megsem mva hanem tn+film a eizo 565 meg minden csak qva draga, de gyonyoru
18 - itt mndenkepp esejjes - sot - a neovo K-19-es, meg tudom erositeni az itt lezajlott teszt eredmenyeit, sot megerositettem lasd ott, a ctx 922-ese pedig a legutobbi teszt szerint van a topon /by MLaca/ es max egy +10-es
hat roviden ennyi
leeht hogy nem igazan best buy-okat irtam, ezert elnezest, de aki olvasta ma formedvenyeimet az tugya, hogy haklis vagyok a szememre es a monitor minosegere
udv
neduddki
Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- Crimson Desert
- PlayStation 5
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- További aktív témák...
- HP EliteBook 650 G9 15" Laptop! I5-1245U / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest