Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChRiS_RS
aktív tag
Ahoj!
12 cm-es halk házhűtő ventit szeretnék találni, eddig az AC-nál találtam, illetve a GT SilentBlade-et találtam. Van valami jobb, esetleg halkabb ötlet?
Más: van egy 420W-os Chieftec tápom, ami már 4 éves, és 2 db 8 cm-s ventilátor van benne. Az egyik kezd kicsit hangosodni... barátkozzam meg vele, vagy ki lehet cserélni?
Válaszokat előre is köszi!
Üdv.
ChRiSA 852-es kídlap telepötúsa sike#esen befejezádött.
-
ChRiS_RS
aktív tag
Köszi mindkettőtöknek, még sosem hallottam a Noctua-ról.
Úgy tűnik le vagyok maradva, mint a borravaló.
Üdv.
ChRiS[ Szerkesztve ]
A 852-es kídlap telepötúsa sike#esen befejezádött.
-
ChRiS_RS
aktív tag
Végülis sokadjára elolvasva én is úgy látom, hogy pótolni akar...
Talán azért is írtam így, mert én nem kevernék kétfajta hőpasztát és első dolgom lenne leszedni a maradék részt.Hőpasztát pedig bármelyik számtekboltban kaphatsz, különböző kiszerelésekben zacsi, tubus, fecskendő, fecskendő-ragasztós (ez utóbbit nem ajánlom, max alaplapi chipsetre)
[ Szerkesztve ]
-
ChRiS_RS
aktív tag
AM2-höz (bár a nevesebb gyártók 775-höz is adnak stuffot) keresnék hatékony, halk procihűtőt, ami 11 cm-nél nem magasabb...
Egyelőre ezt találtam
[ Szerkesztve ]
-
ChRiS_RS
aktív tag
Egy kis segítséget kérnék: találtam egy marha jó AM2-es coolert: íme a kérdésem az volna, hogy szerintetek egy alaplap a távtartókkat a procifoglalattal és a procival együtt kábé milyen magas lehet? 1 cm? Tudom hülye kérdés, csak az a gondom, hogy ez a hűtő 11,5 cm a házam belmagassága viszont 12,8 és kicsit aggódom.
Másik kérdés: erről a hűtőről tudja-e vki, hogy mekkora procit lehet alá tenni?
Köszi és üdv.
ChRiS[ Szerkesztve ]
-
ChRiS_RS
aktív tag
Előre is bocs a közhelyért.
Sajnos sokunkból a tapasztalat beszél. Nekem 2 első generációs 8 cm-s GT SilentBlade hűtőm van és mára már közük nincs a gyárilag ígért halksághoz.
Lehet, hogy kényesebbek vagyunk a zajra, mint anno a 286-od érában, de az egyre nagyobb teljesítményű gépek által termelt hőt valahogy hűteni kell. Ha már egyszer kitalálták a gyártók, hogy ezt lehet akár halkabban is, akkor ki-ki a maga útján megteszi ezt. Egyébként szvsz., a csúszócsapágy sose volt jó. Akkor már inkább a golyós.A 852-es kídlap telepötúsa sike#esen befejezádött.
-
ChRiS_RS
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos az Intel oldalán van némi lemaradásom, főleg, ami a régebbi S478-as szériát érinti. Viszont egy ismerősöm gépében a 2,4-es P4-e fölött ordibáló hűtőt szeretném lecserélni egy halk, de megbízható típusra. Ezzel kapcsolatosan kérnék tanácsot, ötletet egy viszonylag olcsó típusra.
Köszönöm előre is!
ChRiS[ Szerkesztve ]
-
ChRiS_RS
aktív tag
Sziasztok!
Fura kér(d)és lesz. P3-ra valaki tudna halk megoldást javasolni? Gondolom bordával együtt már nem lehet kapni hűtést, de halk ventit talán igen.
-
ChRiS_RS
aktív tag
Sziasztok!
Tud valaki viszonylag hatékony, de halk 80x80x20 méretű ventit? A 25mm-es már nem fér be a házba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Napelem
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nők, nőügyek (18+)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Renault, Dacia topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- LianLi ST120-3B white ventillátor szett (3db.) ARGB vezérlővel FEHÉR
- Zalman ZM600-LXII
- APC Smart-UPS 750VA LCD(SMT750I) valódi szinuszos szünetmentes tápegység, számlával,1 év garanciával
- Akciós ventik / Lian Li Infinity ARGB / Corsair LL 140 / Asus TUF 120mm
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest