- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A jövő számítógépei
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
anytime
őstag
válasz PeeterssoN #22966 üzenetére
Értem, bár mintha azt írtad volna, hogy már megnézted korábban és a táp okés volt, de lehet, hogy rosszul emlékszem?
-
anytime
őstag
válasz PeeterssoN #22958 üzenetére
Eredmeny?
-
anytime
őstag
válasz PeeterssoN #22954 üzenetére
Összességében lehet hangos a sok légkavaró meg "lukas"(pl.: dvd olvasó helye, hátul a pci kimenet helyeken). is a ház egy két helyen. Oldalfala lyukacsos gyárilag a háznak. - természetesen a ventilátoroknak van hangja! Az, hogy számodra mennyire zavaró, az már ugye egyéni ingerencia kérdése. Én, megőrülök tőlük , ezért nem is megy, csak a VGA ventije - 10%-on, de a játékok miatt ugye, ezt nem igazán tudom megúszni.
Lehet már a fülemmel van baj és beképzelem. - nem hinném, elszomorítalak, jól hallod!
Hallok egy búgó cicergő hangot, de nem olyan hangos mintha csapágyas lenne valami.
Kb mikor bekapcsolsz bármi elektromos berendezést és van egy alaphangja. zug vagy mi. de mégis erősebb a kelleténél. - van dVGA a gépedben? Ha igen, akkor ezt a hangot az adja, hisz azért ez egy elektromos eszköz. Idő kellett nekem is, mire rájöttem, de az. Ha van a gépedben dvga és igp is, akkor próbáld ki, hogy igp-vel dolgozol, lehúzod a pci-e csatit a kariról, hogy ne is kapjon áramot és lőn csoda, nem fogod hallani. Ha mégis, akkor az a tápod! -
anytime
őstag
válasz PeeterssoN #22951 üzenetére
Altalanossagban mondom, hogy a 80-as es 92-es ventik, nem halkak.
Persze, mindenkinek mas az ingerkuszob, de ha elferne 120-as, nean 140-es venti, akkor fontold meg.
Milyen hazba kellene, vagy netan cpu bordara kell?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tippmix
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A premier előtt még egyszer kipróbálhatjuk a Monster Hunter Wilds-ot
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Melyik tápegységet vegyem?
- Google Pixel topik
- Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- PlayStation 5
- Drágának tartják a 2 nm-es TSMC node-ot a tajvaniak egyes partnerei
- További aktív témák...