Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anytime
őstag
válasz
PeeterssoN #22966 üzenetére
Értem, bár mintha azt írtad volna, hogy már megnézted korábban és a táp okés volt, de lehet, hogy rosszul emlékszem?
-
anytime
őstag
válasz
PeeterssoN #22958 üzenetére
Eredmeny?
-
anytime
őstag
válasz
PeeterssoN #22954 üzenetére
Összességében lehet hangos a sok légkavaró meg "lukas"(pl.: dvd olvasó helye, hátul a pci kimenet helyeken). is a ház egy két helyen. Oldalfala lyukacsos gyárilag a háznak. - természetesen a ventilátoroknak van hangja! Az, hogy számodra mennyire zavaró, az már ugye egyéni ingerencia kérdése. Én, megőrülök tőlük
, ezért nem is megy, csak a VGA ventije - 10%-on, de a játékok miatt ugye, ezt nem igazán tudom megúszni.
Lehet már a fülemmel van baj és beképzelem. - nem hinném, elszomorítalak, jól hallod!
Hallok egy búgó cicergő hangot, de nem olyan hangos mintha csapágyas lenne valami.
Kb mikor bekapcsolsz bármi elektromos berendezést és van egy alaphangja. zug vagy mi. de mégis erősebb a kelleténél. - van dVGA a gépedben? Ha igen, akkor ezt a hangot az adja, hisz azért ez egy elektromos eszköz. Idő kellett nekem is, mire rájöttem, de az. Ha van a gépedben dvga és igp is, akkor próbáld ki, hogy igp-vel dolgozol, lehúzod a pci-e csatit a kariról, hogy ne is kapjon áramot és lőn csoda, nem fogod hallani. Ha mégis, akkor az a tápod! -
anytime
őstag
válasz
PeeterssoN #22951 üzenetére
Altalanossagban mondom, hogy a 80-as es 92-es ventik, nem halkak.
Persze, mindenkinek mas az ingerkuszob, de ha elferne 120-as, nean 140-es venti, akkor fontold meg.
Milyen hazba kellene, vagy netan cpu bordara kell?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V2 - origami
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Formula-1
- ZIDOO médialejátszók
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest