- Asszociációs játék. :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klímaváltozás, természetszennyezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
Sziasztok!
Nem tudom ,hogy jó helyen járok e ,de szerintem igen
Pár hete elhatároztam, hogy veszek egy új gépházat, belül kiszivacsozom, lecserélem a VGA (HD5850) gyári hűtését, és a procin (jelenleg E8400 de Q9550-9650 a közeli tervekben szerepel) lévő Asus Triton 70-t is nyugdíjba küldöm. Mind ezt kb. (max) 45e Ft ráfordítással. Eleinte nagyon biztos voltam a dolgomban, viszont mára csak a VGA hűtésében vagyok biztos (mivel itt nincs sok választásom) egy Twin Turbo Pro az ami rákerül.
Eleinte a Cooler Master Gladiator 600-as házat néztem ki, mivel ezen viszonylag kevés a lyuk, így könnyebb lenne hangszigetelni. Meg nem is akarom plusz ventilátorokkal megtömni..Dee nem is kazánt akarok építeni.
Nem vagyok nagy tuningos, de azt se szeretem ha valami alapon megy..Hmm mire ezt leírtam már elfelejtettem a kérdést
ja igen!
Van olyan Proci hűtés ami hangtalanul képes elvinni egy kicsit húzott Q9650-t? Nem szeretném agyontömni ventikkel..
Szerintetek léggel megtudom építeni a teljesen néma gépet..? Ami akkor is csendben marad ha épp órákig izzasztom.. És megsülni se akar.
Szemezgetek a vízhűtéssel is.. mert nagy mániám, hogy a melegnek bent nincs helye, így ha lehet azonnal házon kívülre vinném azt a hőt ami a lamellákról lejön. CSak ahhoz az általam kinézett Ház nem megfelelő (nagyobb átalakítások nélkül)
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hardcore café
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- További aktív témák...