Hirdetés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louie D
csendes újonc
válasz
secretgarden
üzenetére
Örülök a megerősítésednek
Régebben az ilyen feature phone-os, meg a kezdeteket követő androidos időkben mindig ki voltam azon, hogy ezeket telerakták full felesleges baromságokkal, amiket a kutya sem használ (amint az újdonság ereje elillant, pl. suhintásokkal meg legyintésekkel elkattintható kamerafotók, meg a készülékház megszorítására reagáló különféle flikkflakkok), és az emberek repültek rá, mint légy a szarra, több ezer, vagy akár több tízezer forintot sem sajnálva pluszba az ilyen majomságokat felvonultató telefonokért... Miközben ugyanezek a telefonok nemritkán gyengébbek voltak a különös trükköket nem tudó társaiknál pl. akkuban, vagy akár kijelzőben, hangban, stb. A nagy telefon, meg hát... Egy darabig nagyon tetszett, hogy a kijelzők egyre nagyobbak és nagyobbak lettek. Aztán egy ponton túl azt kezdtem érezni, hogy számomra kellemetlen mondjuk egy 6,7"-os, vagy annál nagyobb kijelzőjű telefont használni, hordozni... pedig nagy végteagokkal én is el vagyok látva, mégis nálam a sweet spot a 6,1"-os, vagy a legfeljebb 6,3"-os kijelzőméret lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- New World - az új Amazon MMORPG
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Nagyon ismerős a Nothing Phone (3a) Lite
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Régebben az ilyen feature phone-os, meg a kezdeteket követő androidos időkben mindig ki voltam azon, hogy ezeket telerakták full felesleges baromságokkal, amiket a kutya sem használ (amint az újdonság ereje elillant, pl. suhintásokkal meg legyintésekkel elkattintható kamerafotók, meg a készülékház megszorítására reagáló különféle flikkflakkok), és az emberek repültek rá, mint légy a szarra, több ezer, vagy akár több tízezer forintot sem sajnálva pluszba az ilyen majomságokat felvonultató telefonokért... Miközben ugyanezek a telefonok nemritkán gyengébbek voltak a különös trükköket nem tudó társaiknál pl. akkuban, vagy akár kijelzőben, hangban, stb. A nagy telefon, meg hát... Egy darabig nagyon tetszett, hogy a kijelzők egyre nagyobbak és nagyobbak lettek. Aztán egy ponton túl azt kezdtem érezni, hogy számomra kellemetlen mondjuk egy 6,7"-os, vagy annál nagyobb kijelzőjű telefont használni, hordozni... pedig nagy végteagokkal én is el vagyok látva, mégis nálam a sweet spot a 6,1"-os, vagy a legfeljebb 6,3"-os kijelzőméret lett.