Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
-
LOGOUT
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberbeni
addikt
nincs mit.
junglerként is próbáltam egyszer ezt a buildet, csak egy kicsit drága, de máshogy nem lehet noobokat kerrizni.
tegnapi meg mai 4 gp meccs alapján 50%-ban lehet vele elkerrizni a feedereket.
ja meg tf-et phage->zeal->sheen sorrendben szoktam.
mastery meg általában 9-21-0-t viszek (vagy junglernek 21-9-0, esetleg lanere sem olyan rossz)
csak az a baj, hogy eléggé megérezni mind a két nerfet (gankelésnél figyelni kell e rangere, meg q-val is kevésbé lehet harrassolni/last hitelni, ha nagyon szarok a csapattársak, akkor be is húzo kéket)meg teemonak is egy fain build: [link]
majd akalit is meg fogom venni, csak hozzá kell jó sok rúna (kb még 9k ip kell rúnára meg hősre akalihoz)
-
Cyberbeni
addikt
én wriggle+mercury+tf+atma+warmog+ga kombót szoktam rakni gp-re. aztán ha még marad pénz, akkor lecserélem wrigglet bt-re.
-
sasa311
veterán
Melee bruisereknél az a baj, hogy hiába van nagy dmg-ed glasscannon builden (pl. IE GP), nem tudsz teamfightban úgy pozícionálni, mint egy ranged AD carry, mivel be kell menned melee rangbe. Viszont ha egy GP-vel bemész teamfight közepére 60 armorral meg 1700 hp-val akkor nem sokat ér a parrrley, mert 1-et fogsz ellőni belőle és halott vagy.
-
kexksz
addikt
"tudom h wrigglest jungelesk vesznek de sztem lénen is hazsnos"
Persze hogy hasznos, solo topra nagyon gyakran, de van hogy AD carrynek is veszek Wriggle'st. Ez hogy csak junglebe jó a 12 éves mobafireösök találták ki akik úgy írják a toprated buildeket, hogy rankedhoz közük sincs, de van hogy még a 150 winjük sincs meg.

Xinnel meg minek mennél lanere? Topra elég gyatra mert viszonylag papír, junglet viszont kb. a leggyorsabban tisztítja ki és a gankjei is erősek.
-
Fl3x
aktív tag
Xin zhao-val keztem el mostanában játszogatni és szívesen venném a jó tanácsokat rúna és build terén. Még gondolkodom de vmi ilyesmi vonalakat képzeltem el:
Wriggle's Lantern-->Berserker's Greaves-->Warmog's Armor-->Phantom D-->The Black Cleaver vagy The Bloodthirster végére meg még1 Phantom D.
VAGY
Doran's Blade-->Berserker's Greaves-->Frozen Mallet-->Phantom D-->The Black Cleaver vagy The Bloodthirster végére meg még1 Phantom D.
tudom h wrigglest jungelesk vesznek de sztem lénen is hazsnos viszon nem tudom h warmogs vagy frozen mallet lenne hasznosabb xinek melyik a jobb, persze ha nagy az ap dmg akkor még a végére phantom helyett banshee jön.
Rúnák: armorpen mark, glyph és seal atk speed, quint flat dmgminden ötletet szívesen veszek és előre is köszönöm mindenki segítségét.

-
scream
veterán
Most nézem, kaptam 400 RP-t de azt mire kitől és hogyan ?

-
zsiga_667
tag
válasz
sasa311
üzenetére
Pontosan, csak sokan nem fogják fel hogy egyrészt a LoL csapatjáték, nem egy Quake3 deathmatch ami fragre megy; másrészt meg az assist pont ugyanannyit ér mint a kill.
Ha épp AD carry-t játszom rendszeresen megkapom a supportomtól vagy a tankunktól hogy killstealer vagyok...
-
Solad
addikt
válasz
n a x v i L
üzenetére
azok a meg lockolt slotok, lvl30-on azokat is hasznalhatod majd

-
kexksz
addikt
válasz
n a x v i L
üzenetére
piros: magicpen
sárga: ap/lvl
kék: ap/lvl
quint: flat ap -
n a x v i L
aktív tag
Sziasztok, tudnátok segiteni rúnákkal kapcsolatban ? Tier 3-as rúnákból szeretnék összerakni AP rúnaoldalt ami általánosságban az összes AP hősre jó . A kedvencem Akali . Gondolom idővel úgyis megunom és mással fogom tolni , ezért nem a mobafire highest rating alapján veszem a rúnákat , hogy másra is jók legyenek. Ezek alapján mit ajánlotok , mit vegyek ? Előre is köszi

-
sasa311
veterán
válasz
ChromeX
üzenetére
AD carrybek KELL a killeket elvinni optimális esetben, mert ő a legerősebb és a legpotensebb dmg osztó, így a csapat számára ez a legjobb. (mellesleg megjegyzem a killekből jó esetben SOKKAL kevesebb gold származik, mint a farmból).
Amúgy egy xerath simán 1hitel egy Twitchet

-
Spyke93
csendes tag
Op-nak nem tartom Xerathot...Ténynek tény,hogy nem rossz,de vannak nála jobbak

-
ChromeX
addikt
válasz
Spyke93
üzenetére
Nem az ellenfelekkel van a baj, hanem a csapattársakkal
az nem izgat mi ellen jatszom mer mindent meglehet ölni ha nem is egyedül, csak hogy a csapatársak teamfightba viszonylag könnyebben szerznek egy egy kill creditet akinek csak auto attackolni kell, de mondjuk ettől függetlenül nem fogom abbahagyni a xerathozást csak kell még gyakorolni mer igen erős azér, csak sok skill kell hozzá -
Spyke93
csendes tag
Hát igen...A nagy probléma...
Ez ellen sajnos nem tudsz mit tenni.Early gamebe ,be kell őket alázni.Felfeedelnek,és nem szabad érvényesülni hagyni őket.Bár Xerath mider ,szóval midre Te is ap-sat kapsz.Baszogatni,baszogatni,baszogatni.Last hit. És jobb vagy.(főleg ha kis range-st kapsz,teszem azt annie,ahri).Mondjuk én személy szerint midre nem vinnék Xerathot,sokan counterelik.Morgana,lb,ahri,annie,kassadin <3 on mid.
Bár mint mondtam ,hogy SZEMÉLY SZERINT: ) NEm akarok oltogatást,sértődést belőle.Csak vélemény.De ezzel sajnos nem tudsz mit csinálni.Ha egy autoattacker feedelt,esetleg nagyon lategame van,közel 1 órához ,és tud miniont darálni,amit persze nem szabadna hagyni neki,akkor ne menj közel : ) Turret alatt bebaszod őket ,főleg mert Xerath nem kis ranged: PUi:Tudom ,hogy ez nem segítség,de senki nem fog többet mondani sajnos...

-
ChromeX
addikt
Egy oylan problémám van hogy xerathal 20as vagyok runák vannak jo a masterym is itemek is de nemtudok killelni mer a mocskos ad-k az autoatakkal mindig leölik alig van esélyem tologatni a kis spelljeim, mit lehet ezzel csinalni mer szerintem sokkal erösebbek mint a spelles ap-s karik, jo most nyertünk de nekem statom 4/3/20 volt nekik meg ugyan ez csak viszafele kb ilyenek hogy olaf, yi, twich nem lehet öket megverni föleg late gamebe mar sokat nem tudok hozzászolni minden ütésük több százas crit én meg egyspellel sebzek 300+aot és van rajta 3sec cd..
-
Spyke93
csendes tag
Solo toppon vagyok.Most kezdtem új accot,olyan karikat veszek mint : nasus,chogath,riven,gangplank,mordekaiser,irelia,pantheon,
Amint megvan eu nordic-ra keresek teamet ,ha valakinek kellsolo toppos szóljon. -
kexksz
addikt
Nagyon kÓPé ez a Nautilus. 1.5 perces teamfightot kitankoltam úgy, hogy 70% hpm maradt

-
kexksz
addikt
Most vettem meg, vicces karakter. Olyasmi mint Leona. Eddig csak jungle-ben próbáltam, de szerintem support-nak is remek.
-
ko9
addikt
Nautilus: Vélemények? Mégéri az árát?

-
scream
veterán
válasz
superecneB
üzenetére
Már Xin is megvan véve, meg még sok másik, 450es champi is

Meg Tier 2-es runák is vannak,de akkor most gyűjtögetem IP-t és megtanulom Xin-t is

-
superecneB
őstag
Nem olyan törékeny és könnyebben ki tud szedni egy carry-t szerintem, és gyorsabb a jungleben, bár ez csak tipp, ha nem gyorsabb akkor majd kijavítanak a srácok.
Szerintem a legjobb ha nem veszel semmit, gyűjtöd a pénzt, majd lvl20-on komplett rúna oldalakat tudsz venni tier3 rúnákból, az majd sokat dob, Yi-t megveheted ha szereted, hogy mindig elérhető legyen, 450et megér, ha megvannak a rúnák utána ráérsz champeket venni.
-
scream
veterán
Sziasztok !
Nem is oly régen kezdtem játszani, még csak LvL13-as vagyok, de egyre többen szólnak be, amikor rendes PvP 5V5nél (normal game) MasterYi-vel megyek és sorba nyomom a triple-quadra killeket.
Tényleg ennyire nagy noobság Yi vel menni és öldökölni vagy csak nem tetszik nekik ,hogy elhalnak ?

-
GabN73
addikt
Karma most mi akar lenni? Supportnak építettem, erre 300K dmg dealt... Heal meg 21k
-
-
reflxx
aktív tag
Szerintetek melyik ap-t érdemes megvenni ezek közül?
Ahri
Kennen
Ziggs
Xerath
Viktor?
Köszi előre is=) -
Solad
addikt
Teemo eleg idegesito supportkent jatszva. Harassolni mokasan tud a mergezesevel, a lathatatlansag segit is neki.
A blindot gondolom nem kell reszleteznem miert hasznos, a gombakat szinten. Raadasul gyors is a kis szemet.Persze nem almaim supportja, de tud kellemetlenseget okozni early game
-
kexksz
addikt

és nyertünk!

-
sasa311
veterán
"Vladimir LATE GAME dmg was a little bit too high"
LOL ROFL TROLOLOLOLO

Péppé nerfelt vladot - akivel amúgy sem játszik már senki - még tovább nerfelik o.O
De shen buffnak örülök, szerettem nagyon a karaktert mielőtt:

Mostmár talán lehet vele majd újra játszani

-
superecneB
őstag
válasz
sasa311
üzenetére
Annyira nem speciális inkább csak ritka, hogy valakinek annyira kevés az armorja/mresistje, hogy azzal a stackkel leviszed mínuszba, de elméletileg lehetséges, mind két érték egyszerre mínuszba csökkentéséről nem volt szó, az valóban elég speciális esetnek kell legyen de pl.: Teemoval már láttam ilyet (Malady+Madred+Frozenmallet+BlackCleaver+lvl2boots).
Mindenesetre én általában inkább a LastWhisper Void Staff vonalat erőltetem mert sokkal életszerűbb, hogy 80-90-100+ armorral rendelkeznek (lategame) és az százalékosan nagyobb sebzést ad, viszont, ha sok physical dmg-s társ van akkor mondjuk carryvel megfontolandó a BlackCleaver ugyanis a társak is nagyobbat fognak rá sebezni és úgy viszont már az nagyobb pluszt adhat (amennyiben képesek arra focusolni akinek levitted az armorját). -
sasa311
veterán
válasz
superecneB
üzenetére
Elég speciális esetekben mehet csak minuszba mindkét érték.
A mgc és arm penetration itemekkel csak 0-ig lehet levinni az értéket.
Negatívba csak a "reduces MR / ARP" skillekkel illetve azzal a kevés itemmel, ami így rendelkezik. PL. Malady on hit effect vagy black cleaver on hit effect.
-
ChromeX
addikt
Magic resist mehet minuszba? vagy 0ra csökkentem akkor az e maximum?
-
Spyke93
csendes tag
Senkinek nem kell teambe 2 ember?
Elég komolyan gondoljuk a játékot,bár még nem vagyunk ilyen überpwnr-ek,de megtanulunk mindent.Akármilyen karaktert eljátszunk...
Örülnék ,ha lenne egy jó 5-ös csapat
-
kexksz
addikt
Az új champion elvileg egy lassú tank lesz, cserébe viszont kap egy grappling hook skillt (blitz/pudge feeling)
-
ko9
addikt
válasz
sasa311
üzenetére
Ha jól látom, ez a Mobafire-es Sona build. Először én is ezzel kezdtem, alapnak jó. De mióta kinn van ez a új item (foggalmam sincs mi a neve), az a 2. item amit veszek, és ki is esett ez a könyv

-
kexksz
addikt
Én ma úgy kaptam ki, hogy én Skarnerrel 12/4, csapatom meg ~0/20. Élmény volt. Ja és reportolni akartak mert noob kser vagyok.

-
GabN73
addikt
Egész tűrhető meccs volt... Bár sajnos Eve a végén kezdett belejönni...
(bocs a méretért)
-
Spyke93
csendes tag
EU East & Nordic.Igen tudom ,megvárom a 30at ,runákat stb.Csak jól jönne egy fix csapat,akikkel normal gamet lehet játszani,majd ugye később ranked.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Mesterséges intelligencia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Filmvilág
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
igen érezni a nerfet sajnos :S
xinek is vmi ilyesmi buidlet látok jónak warmog+atma+ PD.

mindíg tanul vmit az ember

Bár mint mondtam ,hogy SZEMÉLY SZERINT: ) NEm akarok oltogatást,sértődést belőle.Csak vélemény.De ezzel sajnos nem tudsz mit csinálni.Ha egy autoattacker feedelt,esetleg nagyon lategame van,közel 1 órához ,és tud miniont darálni,amit persze nem szabadna hagyni neki,akkor ne menj közel : ) Turret alatt bebaszod őket ,főleg mert Xerath nem kis ranged: P

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)