Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Daily Monza, Merci.

Az a durva, hogy érzésre képtelen vagyok jól bevenni a Roggiát és az Ascarit. Mindig bukok ott alaphangin 1 tizedet. Valamiért ez a kettő nem áll kézre.
Viszont, amióta Silver vagyok, nincsenek idióták a futamon. Az első kanyarban soha senki nem ütközött, figyelt a másikra. Így már sokkal élhetőbb/élvezetesebb, mert bem fosok, hogy kilöknek és jobban tudok előrefelé koncentrálni.
Ja tudom, nagy igazságot mondtam, de csak december közepe óta szimulátorozom.
-
zsozsa74
őstag
Nem hiszem, hogy ezek a dolgok közkívánatra történnek. Hanem inkább, mert a fejlesztők megpróbálják jobbá, valószerűbbé tenni a szimulációt. Én ugyan a hypereket még nem próbáltam, de szerintem a gt3-nak és az lmp2-nek is jót tettek a változtatások. A gt3-nál nevetséges volt, hogy az egyébként bolondbiztos autók egyik pillanatról a másikra eldobálták magukat, úgy elmelegedett a gumi egy szempillantás alatt kb. a semmitől.
Persze van, hogy épp nem jön össze elsőre a pozitív irányba elmozdulád, majd nekifutnak megint... -
De basszus, miből tartana a WEC-ből egy versenyzőt megkérdezni, hogy figyu már nézd már meg a játék fizikáját a játékban, hogy milyennek érzed, van-e valóság érzete, vagy totál mellé lőttünk?
Eddig a hyperek félig meddig drift szimulátorok voltak, most meg érzetre dög nehéz hajók lettek...
És ahogy mondod, megjelenés napján szinte az összes class jó volt. Most kinyírták számomra a hypert. GT3 és az LMP2 tökéletes, pedig úgy vártam hogy ezt is jól megcsinálják...
-
sentry0
tag
Tényleg nem kötekedésnek szánom, de bárki elhiszi ezeket a statisztikákat, amiket a steamdb feldob? Eleve van 4 "oldaltól" egy körülbelüli szám, néha többszörös különbséggel. Kb a nagyságrendet eltalálják.
El is mond mindnet a "statisztikákról" (Nem merném annak nevezni, mert a statisztika, főleg a matematikai statisztika egy komoly tudomány. Ez nem az. Egy bóhozat inkább.) -
dino_m
őstag
"Kedves rFactor 2 Közösség,
szeretnénk tájékoztatni Önöket az rFactor 2-ben elérhető tartalom néhány közelgő változásáról.
A lejáró rFactor 2 licencszerződések eredményeként a Circuit de la Sarthe (Le Mans) és a Ferrari (488 GTE és GT3) járművek 2025. január 1-jétől már nem lesznek elérhetők a Steam áruházban.
Ha már rendelkezik ezzel a tartalommal, az a könyvtárában marad, és továbbra is a szokásos módon élvezheti online és offline egyaránt. A megadott dátum után azonban már nem lesz megvásárolható, és nem lesz új csomagokban is megtalálható.
Azok számára, akik szeretnék hozzáadni ezt a tartalmat könyvtáraikhoz, ezek az elemek elérhetők lesznek a közelgő Steam akciókban.
Köszönjük folyamatos támogatásukat.
Team Studio 397" -
Lac-coo
addikt
F1 24, LMU, rf2 fanboy vagyok Néha ACC is lekot. IR t nagyon nagyra tartom , de több pénzt nem költők rá. 25 éve van kormányon es jatszom szimulatorokkal. Szóval tudom mit beszélek.
A közeljövőben meg ne szólj hozzám ha kibirod, nem vagyok olyan alacsony szinten a témában mint te , nincs kozos temank ! Köszönöm!!!!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAM topik
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Crimson Desert
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- PS5 fat konzol
- LG UltraGear 32GS60QC-B VA Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- HP X360 11 G7- Intel N6000/8GB RAM/ 11.6" HD érintőkijelző, passzív hűtés - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Egyébként sokszor hiában van meg a 100 fölötti FPS akár vannak mikro laggok ami zavaró még.