Hirdetés
Aktív témák
-
ISZOLE
senior tag
válasz marchellow #9417 üzenetére
A Sony oldalán minden fönnt van, talán azért mert összehasonlításokra jó lehet. Az aktuálisan forgalmazott választék [itt] található.
Semmi papagája hogy kalibabráljuk az oszcilloszpókkal!
-
ISZOLE
senior tag
válasz marchellow #9412 üzenetére
Amennyire tudom a 40D3000-et nem gyártják, már karácsonykor se lehetett beszerezni.
-
ISZOLE
senior tag
válasz Produkció #6938 üzenetére
HD ready<>Full HD: Nézd meg milyen anyaggal tudod etetni most és a jövőben. A TV adások 1080i-ben fognak jönni azt meg szokták tudni a HD ready-sek is.
Méret: Nekem karácsony óta 40 colosom van és hasonló távolságból nézem, semmi baj nincs a méretével, nagyon mérges lennék ha kisebbet vettem volna.Semmi papagája hogy kalibabráljuk az oszcilloszpókkal!
-
ISZOLE
senior tag
A probléma megoldódott, ma ismét kipróbáltam és az 51-es csatornán megtalálta a TV az AH által állított négy programot és lehet is őket nézni, tegnap úgy látszik valamit állítgathattak és ez csak átmeneti állapot volt.
-
ISZOLE
senior tag
Lehet, bár gyanús, hogy a programok neveit kibányászta. Amúgy eddig azt gondoltam egy DVB-T vevő beáll a megfelelő paraméterekre egy DVB-T adás esetén. Igazából azok a paraméterek segíthetnének elindulni amiket a menüből elérhető információs oldalon kiír, de a jelszinten kívül az AGC-ről tudom micsoda.
-
ISZOLE
senior tag
Természetesen mielőtt egy totyikban kérdezősködöm körül szoktam nézni, ezt a honlapot is megnéztem. A leírt adatok közül csak az 51-es csatorna állítható be a tévén de megtalálta magától is. Az AH információival ellentétben 16 műsort talált -mint már írtam volt- de egyik se nézhető.
-
ISZOLE
senior tag
Megpróbáltam megnézni a kísérleti DVB-T adást (40S3000, Budapest, szobaantenna), találtam az 51-es csatornán 16 programot de sajnos amikor nézném akkor a "Választott program nem elérhető" feliraton kívül semmi egyéb nem jelenik meg. Az információs ablakot kiválasztva a jelszint maximális de a többi paraméterről fogalmam nincs minek kellene lenni, a használati utasításban erről semmi sincs.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest