Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Aktív témák
-
veze
őstag
válasz Jimmy8 #45241 üzenetére
arrol mit tudtok, most hallottam, igaz nem total hiteles helyröl, csak felhasznalótol hogy hiaba DBV-C s tuner van a tv-ben a kábel szolgaltató digitális elöfizetéséhez mindenképp kötelezö igénybe venni az ö általa biztositott STB-t persze havi díj ellenében, mert csak azzal működik.. ez tényleg így van? akkor mi értlme van ha a tv-ben van DBV-C?
[ Szerkesztve ]
-
veze
őstag
válasz #09634560 #45193 üzenetére
köszönöm a válaszokat
már csak egy kérdés maradt bennem.. a videokartyat hogy tudom majd kikötni a tv-re..(most épp 8800GT van, és játékhoz) asszem van rajta s-videó(ebben nem vagyok biztos és most nem otthon vagyok) és két DVI csati..DVI >to HDMI átalakítóval érdemes?mint pl. ez?
mi van ha egy jatekban a vga nem birja a full hd felbontást( nyilván kisebbre veszem) de akkor az nem a tv "natív " felbontasa... vagy ez inkább csak monitornál érdekes?[ Szerkesztve ]
-
veze
őstag
válasz #09634560 #45148 üzenetére
nos. ha jol értelmeztem, akkor ha ki akarom hagyni a set top box-ot akkor olyan tv-t kell venni amiben DVB-C tuner van..A DVB-T a földi digizátális adások való csak.
a set topb box ha scart csatlakozoval megy a tv-be akkor igyis ugyis mindegy.. ha hdmi csatlakozóval akkor mégse.. én scart csatlakozot most se használok itthon semmivel.. (dvd lejatszo is kompozit de hdmi csatlakozó is van rajta)
Amit tv-t néztem, azon nincs is scart..pl. ennek
fontos hogy nekem legyen scart? mint pl.ennek
más:a dvd lejatszó hdmi csatlakozoval csatlakozva a tv-hez1366x768 felbontást képez kezelni (Silvercrest kh 6522) akkor ez hogy fog megjelenni egy full hd képes tv-n? tudja kezelni majd? -
veze
őstag
mostanaban lehet már olyat készülékeket kapni ami mellett ott áll: " alkalmas földi szórású digitális tévéműsorok vételére" vagy valami hasonlo
a kérdésem az hogy ha ilyen készüléket veszek akkor kábeltv társaság ( nekem t-home, de ez biztos tökmindegy ebböl a szempontból biztos) által szolgáltatott digitális tvműsorok vételéhez sem kell a szolgáltató álta biztosított "set top box" csak csatlakoztatom a tv-t az antennajelhez és már müködik is?
mert ha ahhoz továbbra is kell és csak a földi szórásu digitalis vételéhez nem, akkor nem tudom megéri e ilyet venni, hisz földi szórású adot sajat antennával nem igen nézek, ha már elö van fizetve valami tv csomag..
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest