Hirdetés
Aktív témák
-
emre33
addikt
válasz Teaway #34174 üzenetére
Olvass utánna ember.
Nem szeretnél pc-ről filmet nézni? távírányítóról vezérelni.
Ember egy 60.70,000 Ft médialejátszó van a tv-ben.
Lan DLNA miatt tették a tv-be, net egy másik apróság
ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
sb
veterán
válasz Teaway #34836 üzenetére
Azért ott is lehet haszna, nem? Ha onnan játszik le mondjuk filmeket.
Az új Samsungokat nem ismerem, de A656-on be lehet kapcsolni a 100Hz-et PC-n is. Ill. nem mindig aktív, de bizonyos módban az. (Talán a "just scan"-t kell átrakni 16:9-re Most így fejből nem tudom.) Ezt érdemes megnézni itt is. Persze játékra, stb nem jó, de filmre ugyanolyan jó mint más forrásnál.
Más:
Nem vagyok képben az idei modelleknél. Az MKV lejátszás hogy szuperál? Megeszik mindent? Nincs akadozás, stb? Elsősorban az LG/Samsung TV-k érdekelnének ilyen szempontból.
Ilyenkor gondolom a digitális hang kimenetre is kiteszik a hangot.Mennyire általános, hogy csak digitális tuner van a készülékekben? Azért az analóg sem ártana még nekem.
Ami támogat ethernet/wlan csatlakozást hogy működik? Mi kell hozzá a másik oldalon a PC-re?
Majd utánaolvasok jobban, csak gondoltam első körben gyorsabb választ kapok itt nagy vonalakban.
Köszi! -
ORCA58
addikt
válasz Teaway #35139 üzenetére
Sajna komponens kimenet sincs a Pana házimozimon? Pár éve mikor vettem még nem volt szükségem sem HDMI sem komponens kimenetre. Ráadásul LCD tv-k vásárlást sem terveztem, mivel az akkori készülékeke minősége sem volt olyan amiért érdemes lett volna egy csomó pénzt kiadni.
-
laca500
aktív tag
válasz Teaway #35496 üzenetére
Köszi a választ.
Akkor sajna marad a kábelezés, mert wlan-os router-t már nem igazán akarok venni. Sima meg van már.Alaplap: MSI X470 GAMING PRO CARBON + VGA: EVGA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X FTW3 Ultra + CPU: Ryzen 7 5800X + RAM: G Skill Aegis F4-3000C16-8GISB 16GB kit + SSD: Samsung NVMe 970 EVO + Táp: Cooler Master V750 Gold V2 + CPU hűtő: Be Quiet DARK ROCK PRO C1 + Ház: Be Quiet Silent Base 802
-
Tyca
senior tag
válasz Teaway #35724 üzenetére
De, ClearType-on van. Enélkül elég gázul néznek ki a monitoron a betűk. Kipróbáltam símítás nélkül is, úgy sem élesek a betűk a tv-n.
Meg az is furcsa, hogy ha videokártya driverfrissítés után semmit nem állítok a driverben, windows asztal jobklikk, kiterjesztem a képet a tv-re 1920*1080-as felbontásban, akkor a tv-n nem teljes képernyőn van a kép, van körben kb 1-2 ujjnyi fekete csík. Csak úgy tudom kinagyítani teljes képernyőre, ha overscan-nel túlméretezem a képet.
Szóval valami nem kerek...
Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Tőzsde és gazdaság
- Mobil flották