Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fénynél gyorsabban
- leslieke
Aktív témák
-
shez
tag
LCD TV témakörben is egészen jó hozzászólások találhatók az alábbi helyen.
-
shez
tag
Ehhez mit szóltok nem gyenge mi?
-
shez
tag
Szia
Nézegetem én is az új Philipseket a ...04 végű sorozatúakat. Nem nagyon értem a dolgot ezek szerint nem lehet kézzel beállítani a 4:3 képernyőarányt? Egy másik fórumon írják a követkzőket:
"Nincs 4:3 üzemmód ami annyit jelent, hogy a képméret gomb menüje nem is kínálja fel azt. Ez az opció csak akkor válik választhatóvá, ha a "Számítógépes üzemmód"-ot választjuk ki a menüből, ekkor már ott van a képméret menüben a 4:3, na ezt tartottam én gáznak, főleg a kép alján és tetején esetlegesen megjelenő nem odavaló "zavarok" miatt. Sőt még azt is gáznak tartom, hogy alaphelyzetben a háttérvilágításnak sincsen szabályozhatósága. Ez annyit jelent, hogy hiába lépkedsz végig mondjuk a "Szabványos" képnézeti módon, ott nem található a háttérvilágításnak beállítása."
A fenti két probléma zavaró-e szeinted?
-
shez
tag
Köszönöm a választ. Valahol ki fogom próbálni a Philips új típusait szerintem itt: :Philips bemutatóterem és márkabolt Remélhetőleg itt értenek is hozzá.
-
shez
tag
válasz Winner_hun #33210 üzenetére
Ha maga az LCD panel sérült meg, akkor a KUKA lesz a sorsa. Egy új TV ilyen esetben mindenképp olcsóbb lesz mint a sérült javítása, ha egyáltalán lehetséges a javítás. De azért kérdezz rá a szervizben tudnak-e árajánlatot adni. Ehhez mindenképp be kell vinni a sérült TV-t.
-
shez
tag
Magyar nyelvű tesztek itt is találhatók még: geeks.hu
Itt a technológiák címszó alatt sok hasznos leírás található ha valaki mélyebben meg szeretné ismerni az LCD hez kapcsolódó technológiákat. Szerintem teljesen korrek a oldal .[ Szerkesztve ]
-
shez
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy melyik TV típusoknál a legjobb a hagyományos 4:3 műsorok széthúzása 16:9 formátumba. Azért kérdezem mivel még főleg TV műsorokat néznék rajta (UPC digitális kábel). Tudom, hogy ez levágás/torzulás nélkül nem lehetséges, ám engem a képminőség mellett ez érdekel a legjobban. Ki nem állhatom a torz arányokat.
Például a Philipsnek elég jól sikerült az "Automatikus képkitöltés" képernyőüzemmód.
A többi gyártónál: Samsung, Lg, Sony, Panasonic... stb. hogyan sikerült ezt megoldani, ha megosztanátok az ilyen irányú tapasztalataitokat. Köszönöm.
-
shez
tag
válasz Sanyabá #35610 üzenetére
Pedig az annyi: 600 Hz elhiheted, és nem csak ennél a típusnál hanem minden 2009 -es Panasonic plazmánál.
"...Nem tévedés, a tévé elektronikája valóban 600 (al)képet jelenít meg másodpercenként. Mivel a plazmák esetében eleve nem beszélhetünk utánhúzásról, ennek csak egyetlen értelme van; ily módon lehet elérni azt, hogy a panel felbontása mozgásmegjelenítés esetén is elérje az 1080 sort...."
Innen idéztem -
shez
tag
válasz Lanchadan #45812 üzenetére
Teljesen jó és korrekt írás. A mai LCD TV-k még nem igazán tudják mozgókép-felbontásban a névleges felbontást produkálni. Sajnos én ezt látom és nagyon zavar. Még a csúcskategóriás készülékeknél is észreveszem ezt elmosódás és részletvesztés formájában. Egyedül az új sorozatú (NeoPDP) plazmák esetén nem látok ilyen jellegű problémát. A többség viszont ezt egyáltalán nem veszi észre - főleg hogy már megszokta és ez tűnik természetesnek. Ez van.
Aktív témák
Hirdetés
- OTP Bank topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gitáros topic
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest