Hirdetés
Aktív témák
-
félisten
Először írtam reakcióban a Samu LE-37A430, A450 szériát, illetve a Sony KDL-37P3000-est, de mivel max. 170e Ft-t írtál, ezért ezt a részt töröltem végül. Ha beleférnek valahogy a büdzsébe, akkor szvsz egyértelműen jobb választás a 37"-os Samu vagy Sony, mint a 32"-os, hidd el, megéri nagyobbat venni, sokat számít az az 5".
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Alex91
félisten
Amelyik szimpatikus . Mindkettot latni fogod, szerintem... Amugy azt hiszem a plazmakat inkabb sotetebb helyre, az LCD-ket meg vilagosabbra ajanljak.
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
félisten
Szvsz az LG 2008-as modelljeiben a TV tuner egy kicsivel gyengébb, mint az idei Samukban. Ez alapján ha sima kábelről megy a TV-be a jel, akkor a Samu jobb választás. Ha a beltéri egységről megy, akkor szvsz akkora eltérés nem lesz a képminőségben...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
kris75
aktív tag
Hi! Nekem LG42 LF66 van FULL HD-s,a tunere nem gyengébb a samsungnál.Viszont a játékok" Hűű ba....g". Ma rendeltem meg a T-Home tv-t,mert szeretném kipróbálni a minőségét.
Asus Maximus IX Formula - i6700k - Asus 2070 Strix - Asus mx25aq - Asus Strix Tactic Pro - Claw Dark -Asus Strix Dsp - PS4 Pro - G29 - Zenfone 3 - Zenwatch 2 -
-
törölt tag
Én is csak annyit tudok, ami a linkelt fórumon írtak. Ha frissítés után menne csak, azt biztosan kiemelték volna, így valószínű azt tapasztalták, hogy alapból tudja. Ettől még mindig lehet, hogy a 3:2-es megoldással működik, csak ezt senki nem vette észre...
Továbbá látom, a TV-n külön be kell kapcsolni a 24P módot... viszont a VGA akkor is 60 Hz-en fogja küldeni a jelet. Gépről hajtva ezért én is azt gyanítom, amit Alex91 írt, de a biztos válaszért még megvárom Cifut!
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs