Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
anrab
addikt
válasz Henry06 #49696 üzenetére
igen, tudok róla de hiába szóltam a media markt-osnak hogy kapcsolják le a világítást mert én csak éjjel sötétben nézek tv-t és szeretném úgy kipróbálni. azt mondta vigyek LCD-t azt nézhetem éjjel-nappal, és van benne valami fényérzékelő hogy éjjel ne süsse ki a szemem a tv élénk színei. meg van olyan is amelyikben van valami lámpa ott hátul és akkor még kellemesebb a tv-zés.
nem vitázni akartam ismerem a plazmát is. én csak Liberator kérdésére válaszoltam mert véleményt kért mikor az üzletben lebeszélték a samu B650-ről és helyette ajánlottak neki egy panasonic HD redy plazma tv-t.
szóval jól eltértünk a lényegtől.[ Szerkesztve ]
-
nightshadow
veterán
válasz Henry06 #49696 üzenetére
„nem egy agyon világított helyiségben kéne nézned, normális fényviszonyok között sokkal szebbek a plazmák képe, még a színeik is.”
Ez lehet, csak ki vesz úgy mondjuk egy 200k-ás tv-ét, hogy a boltban nem tetszik a képe, de nem baj, majd otthon biztos jó lesz. S ha még sem, akkor mi van?
-
zack
nagyúr
válasz Henry06 #48700 üzenetére
Rossz helyre mentél. Én laptop-ot se vittem...az eladók szereztek laptopot,HDMI kábelt másik osztályról kölcsönbe. Tudták azt is hogy nem ott fogom megvenni, mert a Saturn-ban 10-30k-val drágább az összes tv. Mégis szívesen segítettek.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz Henry06 #48697 üzenetére
Persze, egy B550 tulaj véleménye lesz az igazi. De ha ő azt mondja minden okés, te meg elmész megvenni, és mégsem tetszik mit fogsz vele csinálni? Egy B550 tulaj is szubjektív véleményt fog mondani, ami lehet hogy neki megfelel, de lehet hogy neked jobb a szemed, profibb vagy, és neked nem lesz jó. Ezért a legjobb az, ha te magad nézed meg a 2 szemeddel, azokat a tulajdonságokat amik fontosak lehetnek. Nem hinném hogy mások véleménye alapján fogsz láttatlanban tv-t venni.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz Henry06 #48695 üzenetére
Mi kipróbáltuk Saturn-ban az összes normális tv-t input lag szempontból fps játékkal...nem éreztünk egyiknél sem input lag-ot, de ez lehet erősen szubjektív. Ne ez alapján dönts. Egy B650 is köztük volt, ott se éreztünk lag-ot, igaz B550-et nem néztük, de nagy különbség nem lehet ami a lag-ot illeti.
Laptop-ot csapd a hónod alá, és próbálgasd végig őket egy üzletközpontban, eladó segítségével.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
anrab
addikt
válasz Henry06 #34178 üzenetére
a cikket elolvasva még csak fontolóra se venném! 2007-ben még sehol nem voltak az lcd tv-k.
a havernak már 2008-as V4000-e van, de ugyan az elmondható róla mint a cikkben leírtak. mondjuk itt már nem lógnak ki a színek stb. de élvezhetetlen a tv-műsór. se digi se analóg cábel, és mpeg 4 sincs kábelen csak 2. -
Źşë'
addikt
válasz Henry06 #33617 üzenetére
én a Samsung LE40A656A1F csak dicsérni tudom, nagyon jó kis tv, pc kompatibilitása meg szuper, semmi fennakadás csatlakoztatáskor, ditigtlis adókat még nem nézek rajta csak hd filmeket mkv kiterjesztésben ja meg hát divixeket , ill néha játszom rajta, és hát meg vagyok elégedve a képével is, szuper
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Sanyabá
senior tag
Nos nekem Sony Bravia KDL-40E4030 [link] van ami nem 100Hz-es de abszolút nem veszem észre a hiányát,pedig van 100Hz tévém is de annál sem jelentett pluszt (jó az katód csöves tv) az LCD-nél más.De sok valaki inkább ki kapcsolja.Sport műsornál,ill. gyors kamera mozgásnál jelentkezik az előnye,de nem vészes.Ezt a hozzáértők meg cáfolják,vagy nem.
[ Szerkesztve ]
A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
Sanyabá
senior tag
Nos nekem Sony Bravia KDL-40K4030 van ami nem 100Hz-es de abszolút nem veszem észre a hiányát,pedig van 100Hz tévém is de annál sem jelentett pluszt (jó az katód csöves tv) az LCD-nél más.De sok valaki inkább ki kapcsolja.Sport műsornál,ill. gyors kamera mozgásnál jelentkezik az előnye,de nem vészes.Ezt a hozzá értők meg cáfolják,vagy nem.
A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
hdmi
tag
válasz Henry06 #33267 üzenetére
A 3 tv közül a Sony a kakukktojás, mert az műszakilag sehol nincs a másik kettőhöz. A Samsung LE-40A656 kb. a Sony KDL-40W4500-al van párban. A Sonynál a sorrend tavaly L, S, V, W(E), Z, X. Idén nem jött ki új típus az L sorozatból.
a pénz nem boldogit, csak amit veszel belőle
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Torrent meghívó kunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest