- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
Aktív témák
-
justaview
senior tag
válasz
Scoobyka #29564 üzenetére
"én a 100hzet sem igazán értem panelnál ....mivel azt az elektronika csinálja elvileg és nem a panel."
Az igaz, de a panelnek fogadni kell tudni a 100 kép/sec -et.
"a másik,hogy a samu eddig 10bitest panelt használt 40esekben....most akkor visszabutítja??"
A Sony és a Samsung is visszalépett 2009.-ben 10-ről 8bit-re. Talán költség csökkentés miatt...
Én sem hiszem, hogy a 37" jobb lenne a 40"-nál, csak előfordulhat az is, hogy a Samsung kipróbálja valahol élesben az új képfeldolgozója képességeit, azt a képfeldolgozót, aminek a kifejlesztésébe az elmúlt évben milliárdos nagyságrendben áldozott.Az nem tudom, hogy az 5000 vs 3000 kontraszt mit jelent vizuálisan, viszont azt egyre többen mondják, hogy az AUO nagyon fejlődik, és hogy az általa kifejlesztett A-MVA panel már csak egy hajszállal marad el az S-PVA-tól. Nem véletlen, hogy a Samsung is tőle vásárol olyan panelt, amit ő maga nem gyárt.
De ha végre látnám őket egymás mellett, többet tudnék mondani
Aktív témák
Hirdetés
- Pici telefon, óriás akksival?
- Mikrotik routerek
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest