- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
Aktív témák
-
justaview
senior tag
válasz
Scoobyka #29527 üzenetére
"nagyon ragaszkodsz ehhez a 37b650hez ....."
Eredetileg a Sony W5500 érdekelt, de az is 37" méretben, a helyszűke miatt. Aztán megijedtem, mert mindenki a W5500 clouding és bleeding hibájáról beszél, tele van vele jónéhány fórum. Van aki már kettőt is visszaküldött a boltba ezért. Szóval ekkor kezdtem körülnézni máshol, és így találtam rá a B650-re. A Samsungot meg itt sem szidják sokan
Úgy tudom a panelen kívül nincsen más különbség. A Samsungnak meg sikerült eltüntetni a gyári adataiban a panel különbséget azzal, hogy bevezette az Ultra, Mega, stb. kontraszt arányt a számok helyett. Azóta a panelt egy srác leellenőrizte az AVFORUMS-on, tényleg AUO. Az a baj, hogy még nem láttam élőben, csak a 40"-ost.
Jogos a kérdésed, mivel más a panel, lehet, hogy a felülete is más, ezt még nem tudom.
Egyébként nagyon tükröződik a Samsung úgy általában?
Aktív témák
Hirdetés
- Pici telefon, óriás akksival?
- Mikrotik routerek
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest