- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achilles209
tag
válasz
Gabohun76 #2611 üzenetére
Hy! Megnyugodtam, nem csak az enyém ronda kívülről, viszont a képminőség hasonló, csak nekem 250-es a lámpa. Gratula hozzá, királyos. Gondolom a vászon gyári, de ha nem akkor maximális tiszteletem.
A hétvégén kigitteltem, lefestettem a cuccot, és átterveztem az optikát, most olyan a gépem, mint egy kályha egy nagy csővel a hátsójában
kár, hogy nem lett elég a festék, most mehetek megint boltba
, még egy ezres... utána ha működni is fog, akkor jönnek majd a képek.
Egyébként, miután 100.000 forintért lehet már venni olyan projektort, ami igaz, hogy 640x480-as de 22.000 óra az üzemideje
, és akkora, mint egy mobiltelefon
, nem csodálkozok, hogy nem nagyon építget senki, az még egy kis panelben is elmegy.
-
mokkacsoki
tag
válasz
Gabohun76 #2592 üzenetére
Hát először is egy 15 ös LCD FULL HD van hozzá egy ilyen lap amin van HDMI componens bemenet.akkor egy HDTV PRO lencse.3 féle fresnel,2 DB trafo,az eggyik lámpához a másik a lcd hez+távírányitó is van.egy izzó amire már van ház építve "állytható"azthiszem 250W de nem biztos.
-
Achilles209
tag
válasz
Gabohun76 #2590 üzenetére
Az enyém:
- 17"-os LG 1710S monitor (DVI)
- írásvetítő simple okbjektív (a jobbik minőségből)
- írásvetítő fresnel (teljesen átlagos)
- írásvetítő venti (cserés, mert hangos kicsit)
- 250W Sofita Fémhalogén izzó plusz elektronika, plusz tükör
- külön venti, izzó kapcsoló, biztivel
- 2 centis bútorlap, a régi minőségi cucc, nem a préselt hulladék, de a kivitelezés elég gáz, gitt, plusz festés ráfér.Tetszik a te géped is, főleg a külalakja
Triplet lencsét lehet, hogy tudnánk olcsón szerezni, ha több embernek is kell, olyat, mint amilyeneket az izzoteken árulnak, csak nem variofókuszos, de lehet, hogy még olyan is van:
[Vizuál Kft.]
írásvetítők szervizelésével is foglalkoznak, és vannak már tripletes, variofókuszos írásvetítők. Külföldről tudnak rendelni, és lehet, hogy olcsóbb így, plusz nincs vele macera. Ha valaki pesti és érdekli a dolog, menjen be, és kérdezzen a szervizesektől, és legyen szíves megosztani velünk az infókat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem minden arany, ami AI
- OTP Bank topic
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Linux kezdőknek
- YouTube
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest