- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandiras2
senior tag
Üdvözletem kolléga!
Te mire vetítesz? Én most folyamatosan ötletelek vásznat illetően. Most a gipszkarton jutott eszembe plafonról lehajlítós módon. Elég olcsónak is tűnik, és kiválóan festhető. Márcsak a megfelelő méretbe kell beszerezni. Athis1! Nálad mekkora a vetített képméret? -
Mr Plojectol
csendes tag
Nekem van 150-es trafóm és izzóm is de mivel az lcd panel sok fényt fog fel ki kell cserélnem 200-250-es halogénre mert gyenge.ha kell elboltolhatjuk.visszatérve a lencsékre nekem a 2 fresneres megoldás nem jött átt.. /lcd elé és mögé is egy lencse/..össze vissza elszórta a fényt.1 fresnerrel és vetítőlencsékkel viszont frankó.Megfordítottam a panel,így már olvasható.Szerintem az antigaláddal nem érdemes foglalkozni.a lényeg a fényerő.
-
csapos2
addikt
Az én fresnelem is hullámos volt. Azt gondoltam azért, mert használt és a meleg eldeformálta. De rendeltem egy újat, és az is íves volt egy kicsit. Ráfeszítettem egy keretre és azon állítgattam addig, míg jó nem lett. A két fresnel közé betenni az LCD-t azért jó, mert a nagyobb fórumokon úgy látták, több a fény. Én nem kételkedtem bennük.
-
csapos2
addikt
Esetleg szétszedhető az írásvetítő lencséje?
Ha az írásvetítő fresnelére gondolsz, az igen, szétszedhető. Én is azt szedtem szét, és a két rész között van az LCD. A szellemképre még nem igazán talált megoldás az, akinek ilyen godja volt. Első körben, talán próbáld egy másik optikával, esetleg triplettel.
-
kovi831
aktív tag
Én próbáltam már, a 2-7" kis LCD tévékkel nem érdemes foglalkozni, és csak Tv kimenetre lehet őket rákötni általában, vagy külföldről tudsz rendelni jobbat(640X480,800X600).Nekem 17"-os LG monitor van és megvagyok vele elégedve(irásvetítős megoldás,fresnel egybe), több helyet foglal de sokkal jobb a képe.A kicsi lcd-knél kb. 0,7m-1m képátló max és ott már latszódnak a képpontok közötti rácsok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- VGA kibeszélő offtopik
- Elektromos autók - motorok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Spórolós topik
- iPhone topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3504
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest