- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Matteo005: 9800X3D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
csapos2
addikt
válasz
CsizmaKo #412 üzenetére
Ahogy Before is írta az írásvetítőből a fresnelt fel tudod használni. A lámpát én nem ajánlanám - két okból sem - az egyik az, hogy meleg, sárgás fénye van, így nem lesz jó a színhűsége a vetített képnek. A másik, hogy rövid az élettartama.
Igen, a tripletet a vetítő elejébe kell tenned. Az enyém, így néz ki:
[link] [link] [link]
Az, hogy tudod e mozgatni, csak akkor fontos, ha a vetítőd nem állandó helyen lesz. Ha viszont meg tudod oldani azt, hogy a vetítő és a vászon távolsága, és egymáshoz való viszonya nem változik, akkor nem kell, hogy állíthatós legyen. Elég egyszer belőni a képet.
Before:
A hotmirror az nem hőpajzs, bár lehet, hogy akként is üzemel.
Nem tudom, szerinted mi a hőpajzs - ki is fejthetnéd- de a hotmirror-nak a legjellemzőbb tulajdonsága az, hogy a fény azon tartományát, amelyik a hőt szállítja megszűri, míg a látható fény, szinte 100%-át átengedi. Képek róla:
[link] [link]
A hőálló üveg sokkal kevésbé látja el ezt a feladatot, én is azt gondoltam az elején, hogy az is jó lesz, de nem a legjobb.
Azt, hogy a lámpa UV-protektoros, miből gondolod? Engem másként tájékoztattak - persze lehet, rosszul, aminek én örülnék a legjobban -, mégpedig, hogy nem az. Majdnem el is sírtam magam, mikor meghallottam. Na mondom, akkor még UV szűrőt is bogarászhatok. De, ha neked van igazad, igazán boldog leszek.
Neked ki mondta, hogy kell neki kondi is és mi célt szolgál?
Mindenfele látni a lámpa mellet, plussz írták is, hogy kell, mivel a hálózati feszültség nem elég stabil a lámpának. Ezáltal ismét az élettartamát növelhetjük, illetve közelíthetünk a maximumhoz. ( De, hangsúlyozom, nem értek hozzá, nekem mondták, hogy kell, a leírtak miatt, én nem vitáztam, vettem.)
Az írásvetítő fresnelt, nagyon egyszerűen szét lehet szedni - nekem csak azok vannak. A legjobb módszer, a sok közül. a sarokcsiszoló - másnéven, flex - használata, egy 1mm vastag fémvágó koronggal. Olyan csodásan lehet vele vágni, hogy magam is meglepődtem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vírusirtó topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- World of Warships
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest