Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• matocohaj

csendes tag

válasz Őrült Ödön #1556 üzenetére

Köszönöm a válaszod még jópár hozzászólásssal visszább. Nem akartalak fárasztani ilyenekkel, mert már egyszer kérdeztem ilyet, csak még régebben amikor kérdeztem hogy mit lehetne egy 260w-os előtétes projektorral csinálni, és végül azt nem vettem meg, azt írtad valahogy megoldottuk volna. Azért kérdeztem amúgy mert UHP-hoz hasonló felépítésű "méd in csájna" :) lámpákat lehet venni, állítólag csak rövidebb az élettartama. Csak éppen 160w-os nem volt...Azért nézegetem ezeket is, mert ha nem sikerül a lámpafelismerést kiiktatni, akkor is csinálnék már valamit a projival. Kicsit drágább, de nem kellene külön előtét.

domy007: a P-VIP az nem olyan mint a VIPR? Mert akkor egy 2mm-esnél nagyobb ívű valszeg vmien különleges UHP. De még mindig 130w-os, olyat meg elég nehéz kapni akármiből... De ha valamennyire olcsón tudsz hozzájutni, akkor lehet megéri szórakozni az elektronikájával. Lehet még segíteni is tudnak a fórumon (énis egy keveset,de csak mannyit amit az internet segített :D ).
    Képzeld találtam eBayen elég könnyen moddolható proji, olcsón, mindennel, már örült a fejem, erre nem küldi Magyarországra :W .

Új hozzászólás Aktív témák