Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
Sziasztok!
LG tv topicba már írtam, de lehet itt értelmesebb feltenni a kérdést:
Két napig pihent a TV, a mai bekapcsolásnál így fogadott:
Így kép alapján ez még javítható lehet, vagy kereshetek másik készüléket?
Köszi!
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
FunPro
őstag
válasz Lackooo84 #12669 üzenetére
Köszi a gyors választ.
Ahogy nézem nem a legegyszerűbb a cseréje és maga az alkatrész sem feltétlenül olcsó.
Megnézem mik az alternatívák a piacon és azért felhívok egy szerelőt, mit is mond erre. Most hirtelen azt sem tudom mekkora a TV, lehet jóval drágább lenne egy új. Ha pártízezer forinttal drágább, akkor veszek egy újat.
Köszi mégegyszer!
[ Szerkesztve ]
-
FunPro
őstag
válasz Lackooo84 #12669 üzenetére
Megcsináltattuk a tv-t, valóban ledsor cserére szorult.
Ma visszakaptuk, viszont a tv alja "foltos" lett.
Élőben még én sem láttam, nem tudom mennyire zavaró használat közben. Amit nem tudok, hogy ez vajon összeszerelési probléma lehet, vagy ott valamikor meg lett nyomva a panel? Mert azt látom, hogy ott a ledfény üt át jobban.
Arra is gondolok, hogy azokon a pontokon már ki volt égve a led, azért nem volt feltűnő, de az elég véletlen egybeesés lenne. Aztán lehet eddig is ilyen volt.
Gondolom erre így nem igazán lehet egyértelmű választ adni, főleg nem látatlanban, de azért hátha még is tud valaki valami okosat írni.
-
FunPro
őstag
válasz Lackooo84 #12683 üzenetére
Így jött vissza a szerelőtől.
Hogy ő aztán mit csinált vele, nem tudom. A legfurább a középső folt, mert oda szállítás közben biztos nem nyúlt senki.
Természetesen azért nála is rákérdezünk a dologra. Igazából úgy sem tudok mit tenni, ha ő azt állítja ilyen volt alapból. Engem igazából csak az érdekelne, hogy valóban lehetett-e ilyen alapból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest