- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kero77
csendes tag
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
Visegrád!!!
-
(ÉN)közPONT
őstag
Lajosforrás?...közelvan és egész szép hely.
-
megint én
őstag
Örülük, hogy tetszik a topic... xD (laptopomon nincs hosszú i betű)
Én az előző hétvégén voltam gombátszedni a pilisi erdőben.
Nem is szedtem mást csak fenyőtinóru-t ezt könnyű megkülömböztetni más gombafajoktól, mert jellegzetes nyálkás a kalapja, és nem lemezes, hanem szivacsos a kalap alsó része, ez sárga szinű mig a kalapja barnás. Az ize meg mennyei, picit hasonlit a vargányára (az is tinoru fajta) Nem is tudok olyan mérgező gombát ami hasonlitana erre. Nem úgy mint pl az őzláb, aminek sok alfaja mérgező, és kissé hasonlit a halált is okozható galócákra.
Igy néz ki a Fenyőtinoru. -
róbert gida
tag
Örülök ennek a topicnak
sokat utazunk a családommal és nagyon sok helyen jártunk az országban már.Talán Eger és környéke jött be nekem a legjobban de Esztergom a pilis is nagyon tetszett,és a Balaton-felvidék is gyönyörű Tapolca (bazaltorgonák tavasbarlang) Szigliget Füred.. stb. Sok fotóm is van illetve infóm .Most nyáron Miskolctapolcán és környékén voltunk. -
Csemike
aktív tag
Nagy szerelmem a Bükk, a Duna-Dráva Nemzeti Park, a Balaton-felvidék... Annyira gyönyörű ez az ország...

Erősen gondolkodom, hogy vártúrákat fogok tenni. Felkeresem Magyarország várait, várromjait, Csákánydoroszlótól Regécig és még tovább. -
zoo8800
veterán
Tata, vár és tó

-
megint én
őstag
Családosok, magányosok, aki szereti a természetet, az írjon.
Ezt a topicot, a azért nyitom, hogy ötletet adhassunk egymásnak milyen helyeket érdemes meglátogatni kicsiny hazánk gazdag tájain. Legyen Az Alföld, vagy a Mátra, vagy a Visegrádi fellegvár, pár képpel, elérhetőségével itt be lehet mutatni, más is hagy lássa a szépségét a helynek.
Amiket szívesen látok a topicban:
-Szép panorámájú helyek.
-Túra útvonalak.
-Hangulatos városok, városrészek, sétálóutcák. (pl szentendre, eger)
-Várak, várromok
-Történelmi, vagy öko rendezvények (pl. lovagi torna, ez gyerekekkel nagyon jó családi program)
És egyéb dolgok amiket érdemes meglátogatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 ÚJ videokártya 3év garanciával. (Beszámitás)
- Honor Magic8 Lite 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad T470,14",HD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,Win11
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)