Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
g4mer
senior tag
válasz
#08010496 #4241 üzenetére
Femto-ra nekem valami 4 hónap! Garancia rémlik a papírokon.
Meg szerintem csak a legrosszabb eseteket műtik újra. Amikor szóvá tettem, hogy jobb szememmel kettős látásom van meg homályosan látom a messzebb lévő dolgokat, pl tv-t, a válasz az volt, hogy két szemmel kell tv-t nézni :D -
NagyPé
újonc
válasz
Nekem ez egy kicsit zavaros. Azt mondták, hogy 2 műtét kellhet, és az első után maradhat 0,75, és utána újra megcsinálják? Vagy azt, hogy 0,75-öt ígérnek, az alatt kalap-kabát? Nem ugyanazt jelenti nekem a kettő.
Máshol olvastam olyan eseteket, ahol szépen korrigálták egy második műtéttel, az 1 alatti dioptriákat is, amik megmaradtak. Jó lenne ezt tisztáznod velük. -
Thoty
senior tag
válasz
Az én tapasztalataimat megtalálod itt a topikban. Nekem asszem 2,75 cylinder volt, 0,25 maradt mindkettőn (állítólag, mert a mérési adatokat sosem mutatták meg)
A műtét előtti beleegyező nyilatkozatban rögzítve volt a +-0,5 dipotia lehetősége, ha ennél több, akkor újraműtik. Mondjuk ezt a nyilatkozatot külön el kellett kérnem, mert a paciensnek nem jár belőle alapból...
Igazából, ha a bal szememen nem lenne a hámsérülés, akkor tökéletesen látnék ezzel a 0,25 cylinderrel is
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest