- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajdouczy
tag
válasz
hajdouczy #5082 üzenetére
Sziasztok, egyenlőre nem tettem fel fotót a wi-fi erősítéséről, mert nem volt megfelelő az eredmény. Használható ugyan a dolog, úgy vettem észre, hogy erősebb jelet valamennyire felerősíti, viszont a tényleges internet hozzáférése a ping, valamiért lassabb lett. Ahol az elméleti sávszélesség 60 Mbps, ott 90 Mbpr sávszélességet jelzett a készűlék. Csak hát, a pin az változott 15, és 54 ms között. Viszont, amiért belevágtam ebbe, hogy a munkahelyen ahol használom a tabot, ott legyen erősebb wi-fi vétel a tabletten, ott semmit nem értem ezzel a "beavatkozással". Igy vissza tettem az amatőr gagyi kezdetleges összetákolt antennát, hogy legalább azzal tudjak elfogadható jelet kapni.
Az érdekesség az, hogy korábban vettem egy USB-s TP-Link TL WN725N típusú wi-fi vevőt, és azzal sem lett erősebb a beépített wi-fi egységnél. (Legalább is ennél a pontál ahol kell használnom a wi-fit. Ha közelebb megyek a routerhez, akkor természetesen erősebb, a gyárinál.) hm ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MIUI / HyperOS topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Proxmox VE
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Bontatlan iPad Pro 13" M4 Chip 256 GB WIFI - WIFI+Cellular Silver
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Gombászkönyvek egyben
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest