Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• hajdouczy

tag

válasz hajdouczy #5082 üzenetére

Sziasztok, egyenlőre nem tettem fel fotót a wi-fi erősítéséről, mert nem volt megfelelő az eredmény. Használható ugyan a dolog, úgy vettem észre, hogy erősebb jelet valamennyire felerősíti, viszont a tényleges internet hozzáférése a ping, valamiért lassabb lett. Ahol az elméleti sávszélesség 60 Mbps, ott 90 Mbpr sávszélességet jelzett a készűlék. Csak hát, a pin az változott 15, és 54 ms között. Viszont, amiért belevágtam ebbe, hogy a munkahelyen ahol használom a tabot, ott legyen erősebb wi-fi vétel a tabletten, ott semmit nem értem ezzel a "beavatkozással". Igy vissza tettem az amatőr gagyi kezdetleges összetákolt antennát, hogy legalább azzal tudjak elfogadható jelet kapni.

Az érdekesség az, hogy korábban vettem egy USB-s TP-Link TL WN725N típusú wi-fi vevőt, és azzal sem lett erősebb a beépített wi-fi egységnél. (Legalább is ennél a pontál ahol kell használnom a wi-fit. Ha közelebb megyek a routerhez, akkor természetesen erősebb, a gyárinál.) hm ez van.

Új hozzászólás Aktív témák