- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speedy007
addikt
Megérkezett a fűrész elvileg jó is raktuk össze de azt vettük észre hogy bár a lánc feszesség jól lett be lőve a könyv szerint viszont kézzel a láncot előre nem lehet tekerni csak hátra ilyenkor kattog vélhetőleg old a fék. Ez normális az elektromos fűrészek esetén?
-
Speedy007
addikt
válasz
lemmy71
üzenetére
Igen erről olvastunk mi is ez elő fog jönni.Mi teljesen laikusan álltunk hozzá ehhez a témához pláne azon voltunk meg rökönyödve amit is írtam korábban hogy a gyorsabb modell igaz 2m/s-el olcsóbb mint a drágább ami lasabb. De ahogy nézegettük YT-n az oroszok szép vastag akác fa szerű fákat vagdostak vele össze. Ha ő fele olyan vastag fákat fog vagdosni akkor még tartósabb lesz neki hosszabb távon mivel csak fűtési szezonba fogja használni. Bár a hölgy a boltban nem tudta hova tenni oregon lánc és Sthil lánc olaj + Einhell elektromos fűrész kombinációját.. Mivel állítása szerint a Sthil vagy Husqvarna fűrészhez ugyanúgy meg veszik az olcsóbb "ló nyál" szerű olajat. Sőt azt se tudta hogy az olaj jó lesz e az Einhell fűrészhez, mondtuk neki hogy a hétvégénk elment azzal hogy a legjobb ár érték arányú elektromos fűrészt találjuk meg de jó pár márka esetén oregen lap lánc kombinációjára illetve Sthil vagy Husqvarna láncolajra esküsznek
-
Speedy007
addikt
válasz
lemmy71
üzenetére
Köszönöm neked és Vendigonak is
. Einhell lett megrendelve GC-EC 2040 modellje holnap érkezik. A helyi üzletben akik Al-ko viszont eladók vásároltunk Sthil Forest Plus lánc olajat illetve tartalék láncot is ahogy H-Zol fórumtárs javasolta abból Oregon M91VXL57-t vettünk hozzá.. -
Speedy007
addikt
Nekem csak annyi tapasztalatom van hogy nem egyszerű ezeket élezni. Unokaöcsémtől kölcsön kértem a kínai láncfűrészét mert rövid időre szükségem volt rá. Kínai mivolta ellenére "pöcre" indult ami számomra nagyon meglepő. De a lényeg unokaöcsém a fogak tetejét nem élezte csak az oldalát emiatt a teteje már tompa volt kissé gömbölyű tény az is hogy a gyári vezető lap és lánc volt rajta még amiről információ nincsen.Élezni nem is tudom azt hogy lehetne az oldalát én éleztem neki YT-s útmutatók alapján mert nem szeretek semmit sem vissza adni rosszabb állapotban mint ahogy kaptam de azt tapasztaltam hogy minden óvatosságom ellenére könnyű a láncot is megreszelni. A megboldogult nagybátyám sthil és később a husqvarna fűrészén a fogak felső része tű hegyes és éles volt mint ahogy a fogak is erős túlzással borotválkozni is lehetet volna vele. Bár ahogy néztem a YT-n videót a YT-85040-ről elég vegyesek a vélemények amik magyarul vannak van aki dicséri mert az amatőrök is tudják ezzel legalább normálisan karban tartani a láncot míg más csak az kifogásolja hogy kissé magasabban tartja a sablon a reszelőt mint ahogy ő szokta meg az évek során de ő is hasonló véleményen van mint a többség.
-
-
Speedy007
addikt
válasz
vendingo
üzenetére
Akkor atz Einhell GC-EC 2040 jó választás lenne szerinted?2+1 év garancia van rá online regisztráció esetén..
Szerk:
Einhell GC-EC 2040 és Einhell GH-EC 2040 van kettő között 10.000Ft a diffi de az olcsóbb a GC-s modell rendelkezik minimálisan jobb vágási sebességel 15m/s -
Speedy007
addikt
Sziasztok.
ismételten tanácsotokat szeretném kérni. Otthoni favágásra keresek ismerősömnek láncfűrészt,keret se nagy igazán illetve nehezítő tényező hogy elektromosba gondolkodik mivel a benzines szerinte "komplikáltabb". Jó párat láttam árukeresőn volt hossz és kereszt motoros azt tudom hogy minimum 2000W teljesítményű kelle illetve 40cm láncvezető hossz. Próbáltam márka név alapján vissza keresni de sok eredményre nem jutottam. Bár nekem személy szerint nagyon szimpatikus a Hyundai HYD-7016EA de gyanúsan olcsó (bár én használok ütve fúrót és sarok csiszolót ebből a márkából panaszom nincsen rá). 40.000Ft szánna rá. Vagy ebben az ársávban mindegy csak válassza azt ami szimpatikus?Kb. ilyen fákhoz lenne vásárolva és használva [kép] . Előre is köszönjük a segítségeteket -
Speedy007
addikt
Sziasztok nem tudom hogy kacsolódhat e a fórumhoz tudnánátok segíteni be árazni egy husqvarna 445-s lánfűrészt? A tulajdonosa sajnálatos módon elhunyt és csak áll egy helyben de mivel mi nem fával fűtünk és dolgpzunk számunkra teljesen felesleges. Idén Januárban lett vásárolva 12 hónap garanciával husqvarna üzletben alig használt újszerű állapotban gépkönyve és jótálási füzete is meg van.Lánc és láncvezető és védő tokja is. "pöcre" indul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hobby elektronika
- LEGO klub
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Renault, Dacia topik
- OLED TV topic
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Einhell lett megrendelve GC-EC 2040 modellje holnap érkezik. A helyi üzletben akik Al-ko viszont eladók vásároltunk Sthil Forest Plus lánc olajat illetve tartalék láncot is ahogy H-Zol fórumtárs javasolta abból Oregon M91VXL57-t vettünk hozzá..