Új hozzászólás Aktív témák
-
mdk01
addikt
Ja no:
Ezt a Köbert lehet ki is próbálom eccer. Szerinted a Milesi 2k-s cuccok milyenek összehasonlítva azokkal amiket eddig használtál. Nekem most azzal van lefújva egy két dolog, ami mozgatva is van, de még szinte be sem mattult. Inkább az asztallapon lévő (szintén 2K-s) lakkot ''karcolta magához''.
A mártás miért macera házilag? Talán a sok anyagveszteség miatt?
Ránézésre jónak néz ki a Milesi.
Épp azon gondolodtam hogy legközelebb olyat veszek kipróbálásra, mert az ára is kedvező.
Háta mártás alatt én az ipari mártásra gondoltam elsőre mert azt hívják mártásnak.
Ott több száz liter lakk vagy egyéb festék van egy kádba és abba mártják a cuccokat.
Neked ahogy olvastam nem egészen ilyen kell.
Én azokat a fagombokat lehet lekenném csak simán ecsettel mert úgy leeht vékonyan felhordani, és egyenletesen.
NEm tudom hogy csinálják gyárba a mártást de szerintem ahogy belemártották a kádba a cuccokat már megy is az égetőkemencébe ezért nincs ideje megfolyni,de ez csak tipp.
Esetleg mártsd belefélig a lakkba a gombokat és ami rajta maradt azt kennd el ecsettel egyenletesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest