- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Ivqkzy-: Eddig
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vismajor01
addikt
válasz
Qtya123 #22223 üzenetére
Jaja. Ráadásul én emellett azt is írtam h ha akarnám őket alkalmazni akkor azt irom ki illetve már hívtam volna őket. Leszartak nagy ívben
Mondom tud olvasni?? Hát tud de higyjem el mindenki kiirja és ez a munkája...mondom akkor ha nincs parkoló hely akkor a kapubeallojaban is megallhatok es amikor o jon pampogni.
Emellett lehet utalat vezerelt de siman levezettem neki h a munkajanak a vilagon semmi ertelme sincs egy olyan embernek aki azt adja el amiben lakik (tehat tud latogatokat fogadni) illetve nem különleges lakás (nagyon drága vagy hülye helyen van etc).
Ráadásul nekem annyi igényem van h valaki vegye meg akinek pénze van, de ennyi. A vevőnek meg ugye 200 különféle igénye lehet, és mégis én fizetek a szolgáltatásert? Ráadásul ha vevőkent mennek akkor én fizetnek nagyon szívesen ha cserébe megkeresi amit keresek helyettem, de annyit tesz h kinyomtad 3 oldalt azokról ami az o ceguknel van és kész, ennyi.
Különben munka és család mellett szívesen adnék egy milliót annak aki konkrétan keres nekem tehát maganembertol, más cégektől facebookrol akarhonnan. És akkor én vevokent fizetnek ugye. Szal számomra az egész szakma hátrafelé megy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Steam topic
- Fotók, videók mobillal
- Gyúrósok ide!
- Gaming notebook topik
- A minap végleg leálltak az xDefiant szerverei
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged