- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- A jövő számítógépei
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vismajor01
addikt
válasz Qtya123 #22223 üzenetére
Jaja. Ráadásul én emellett azt is írtam h ha akarnám őket alkalmazni akkor azt irom ki illetve már hívtam volna őket. Leszartak nagy ívben
Mondom tud olvasni?? Hát tud de higyjem el mindenki kiirja és ez a munkája...mondom akkor ha nincs parkoló hely akkor a kapubeallojaban is megallhatok es amikor o jon pampogni.
Emellett lehet utalat vezerelt de siman levezettem neki h a munkajanak a vilagon semmi ertelme sincs egy olyan embernek aki azt adja el amiben lakik (tehat tud latogatokat fogadni) illetve nem különleges lakás (nagyon drága vagy hülye helyen van etc).
Ráadásul nekem annyi igényem van h valaki vegye meg akinek pénze van, de ennyi. A vevőnek meg ugye 200 különféle igénye lehet, és mégis én fizetek a szolgáltatásert? Ráadásul ha vevőkent mennek akkor én fizetnek nagyon szívesen ha cserébe megkeresi amit keresek helyettem, de annyit tesz h kinyomtad 3 oldalt azokról ami az o ceguknel van és kész, ennyi.
Különben munka és család mellett szívesen adnék egy milliót annak aki konkrétan keres nekem tehát maganembertol, más cégektől facebookrol akarhonnan. És akkor én vevokent fizetnek ugye. Szal számomra az egész szakma hátrafelé megy
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LOQ (15IRX9) - I5-13450HX, 32GB DDR5 RAM, NVIDIA RTX 4060 8gb, 1TB NVMe SSD, 2 év GARANCIA
- IPhone 12 mini gyári független megkímélt gyári akku 94%
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17,3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
- Dahua NVR1108HS-W-S2 NVR 8 csatornás Wifi-s hálózati rögzítő
- MacBook Pro M2 8GB RAM 512SSD garanciális számlával
- ASUS DUAL RTX 4070 SUPER 12GB GDDR6X ÁR ALATT!!
- SAS HDD-k 2,5" , 3,5" tesztelve 7,2k ,10k, 15k RPM Seagate, 600GB, 900GB, 2TB
- Apple iPad Pro 11'', Space Gray, 128Gb, Wifi, 2020, 2. gen, 95% akku, új állapotú+ Pencil 2
- Samsung SyncMaster EX1920W Monitor 75Hz + HDMI - VGA kábel átalakító + doboz
- RTX 4090et keresek 4080 Super beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest