Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Törpilla
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Aktív témák
-
atee07
tag
Inkább örüljetek a bronznak...
Ez nem kellett volna.Úgy látom,hogy csak én vagyok itt debreceni,és sajnos csak én tudom,hogy mi a helyzet a csapat háza táján,ti meg csak vaktában írjátok a hülyeséget
.A bronznak nem tudunk örülni,és nem is fogunk,több okból:
1.tavaly is bronzérmesek voltunk
2.itt mindenki bajnoki címet akart,ami teljesen jogos volt,figyelembe véve az ezévi szereplést,UEFA -kupa,terembajnokság,stb.
3.még csak külföldi kupaszereplés sincs
4.a Fradi lett a bajnok
az elkeseredett Loki szurkolók összeesküvés elméleteket gyártanak
na igen,a Fradi a szent
Mondok egy titkot,de ne add tovább:nem csak a Loki szurkolók,és ez talán jelent is valamit
Kedves löszú
!
Én nem hallottam semmi ilyesmiről,remélem,hogy nem szánjuk el magunkat ilyen lépésre,mert akkor igaz a közmondás Egyik kutya,másik eb..Ebbe a helyzebe bele kell törődni,és előre kell tekinteni,dolgozni azon,hogy a köv szezonban bajnokcsapat legyen Debiben.A zöldasztal meletti bajnoki cím nem bajnoki cím,az csak keserédes hangulatot vonna maga után,a pályán kell bajnoknak lenni,kész,a szurkolóknak is csak így kell egy bajnoki cím.
Aktív témák
Hirdetés
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Formula-1
- Milyen notebookot vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Január 29-én jön Kínában a Redmi Turbo 5 széria
- Battlefield 6
- Robotporszívók
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Dell Precision 7760 64GB/ 1TB/ 27% Áfás!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Svájci jellegű bicska eladó
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.A bronznak nem tudunk örülni,és nem is fogunk,több okból:
Mondok egy titkot,de ne add tovább:nem csak a Loki szurkolók,és ez talán jelent is valamit
!