Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Aktív témák
-
atee07
tag
Inkább örüljetek a bronznak...
Ez nem kellett volna.Úgy látom,hogy csak én vagyok itt debreceni,és sajnos csak én tudom,hogy mi a helyzet a csapat háza táján,ti meg csak vaktában írjátok a hülyeséget
.A bronznak nem tudunk örülni,és nem is fogunk,több okból:
1.tavaly is bronzérmesek voltunk
2.itt mindenki bajnoki címet akart,ami teljesen jogos volt,figyelembe véve az ezévi szereplést,UEFA -kupa,terembajnokság,stb.
3.még csak külföldi kupaszereplés sincs
4.a Fradi lett a bajnok
az elkeseredett Loki szurkolók összeesküvés elméleteket gyártanak
na igen,a Fradi a szent
Mondok egy titkot,de ne add tovább:nem csak a Loki szurkolók,és ez talán jelent is valamit
Kedves löszú
!
Én nem hallottam semmi ilyesmiről,remélem,hogy nem szánjuk el magunkat ilyen lépésre,mert akkor igaz a közmondás Egyik kutya,másik eb..Ebbe a helyzebe bele kell törődni,és előre kell tekinteni,dolgozni azon,hogy a köv szezonban bajnokcsapat legyen Debiben.A zöldasztal meletti bajnoki cím nem bajnoki cím,az csak keserédes hangulatot vonna maga után,a pályán kell bajnoknak lenni,kész,a szurkolóknak is csak így kell egy bajnoki cím.
Aktív témák
- 27% - Asus RoG Strix XG27ACDNG QD-OLED Gaming Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync/ FreeSync
- Logitech g29 garanciás
- 27% - LG UltraFine 27UP650K-W IPS Monitor! 3840x2160 60 Hz
- 27% - AOC C27G4ZXE Gaming Monitor! 1920x1080 / 280Hz / 1ms / FreeSync
- 27% - Lenovo N27q IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 4ms
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.A bronznak nem tudunk örülni,és nem is fogunk,több okból:
Mondok egy titkot,de ne add tovább:nem csak a Loki szurkolók,és ez talán jelent is valamit
!