- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
Aktív témák
-
atee07
tag
Inkább örüljetek a bronznak...
Ez nem kellett volna.Úgy látom,hogy csak én vagyok itt debreceni,és sajnos csak én tudom,hogy mi a helyzet a csapat háza táján,ti meg csak vaktában írjátok a hülyeséget
.A bronznak nem tudunk örülni,és nem is fogunk,több okból:
1.tavaly is bronzérmesek voltunk
2.itt mindenki bajnoki címet akart,ami teljesen jogos volt,figyelembe véve az ezévi szereplést,UEFA -kupa,terembajnokság,stb.
3.még csak külföldi kupaszereplés sincs
4.a Fradi lett a bajnok
az elkeseredett Loki szurkolók összeesküvés elméleteket gyártanak
na igen,a Fradi a szent
Mondok egy titkot,de ne add tovább:nem csak a Loki szurkolók,és ez talán jelent is valamit
Kedves löszú
!
Én nem hallottam semmi ilyesmiről,remélem,hogy nem szánjuk el magunkat ilyen lépésre,mert akkor igaz a közmondás Egyik kutya,másik eb..Ebbe a helyzebe bele kell törődni,és előre kell tekinteni,dolgozni azon,hogy a köv szezonban bajnokcsapat legyen Debiben.A zöldasztal meletti bajnoki cím nem bajnoki cím,az csak keserédes hangulatot vonna maga után,a pályán kell bajnoknak lenni,kész,a szurkolóknak is csak így kell egy bajnoki cím.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- iPhone topik
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Katana 15 HX B14WEK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- eladó Flashforge Adventurer 5M 220x220x220mm CoreXY
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Új Asus Vivobook 16 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.A bronznak nem tudunk örülni,és nem is fogunk,több okból:
Mondok egy titkot,de ne add tovább:nem csak a Loki szurkolók,és ez talán jelent is valamit
!